Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни поднесе съдбата тази сряда

Видяна: 25360 пъти

ОВЕН
Днес е важно да направиш първата крачка към целта или към някого, с когото отношенията не са в ред или нещо ви притеснява. Концентрирайте се върху най-важните дела и отношения. Подредете си приоритетите, не си уреждайте две срещи, ако не знаете колко дълго ще продължи първата. Ако подведете някого за дълго ще си развалите отношенията. Бъдете делови и отговорни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ТЕЛЕЦ
Днес получавате информация от няколко източника, а това ще помогне да направите правилен избор. Концентрирайте се в точно определена посока. Не започвайте няколко неща едновременно. Направете план-програма на деня и я следвайте точно. Ще извлечете ползи от личната си деловитост, ще направите впечатление и ще бъдете предпочетени за доходна работа и сделка.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
БЛИЗНАЦИ
Днес може да постигнете важна цел и да подпишете изгодни и дълготрайни договори. Определете приоритетите и тръгнете към най-важното за деня. Може да се преодолее всяка преграда, да се прескочи всяко препятствие, лична или обществена съпротива. Ще намерите правилното решение на проблем, който ви мъчи отдавна. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
РАК
Днес е важно да се отхвърлят всички съмнения и да се вземе окончателно решение по важен за вас и за близките ви въпрос. Концентрирайте се над най-важното за момента и тръгнете в тази посока. Пазете и не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват. Предстои вечер на личното откровение. Преди да заспите се концентрирайте над проблема си и утре ще се събудите с готовото му решение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ЛЪВ
Днес ще извлечете максимални ползи от всяка среща и разговор. Подредете приоритетите си по степен на важност. Не се занимавайте с дреболии, когато имате важни неща за решаване и избор. Съсредоточете се максимално, явете се на конкурси и прослушвания и сами организирайте такива. Днес може да намерите точните хора за бизнеса и работата, която смятате да започнете.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
ДЕВА
Днес искате да огреете навсякъде, да играете разпоредителна и отговорна роля в работата и в живота на околните. С такъв подход ще загубите представа за истинското положение на нещата и ще влезете в преразход на сили. Може да отпаднете от няколко класации. Ограничете периметъра си на действие, вършете нещата едно по едно и не се опитвайте да водите паралени преговори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВЕЗНИ
Ден за първа крачка и първа целувка. Всичко предприето ще отвори пред вас нови възможности и хоризонти. Подредете срещите и делата си по степен на важност. Концентрирайте се над най- належащите задачи и като ги свършите минете на точка втора. Отхвърлете съмненията и страха и ще направите силен ход. Ще сънувате пророчески сън, мислете за проблемите си преди да заспите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
СКОРПИОН
Днес лесно се преодоляват прегради, но не само по пътя, а и тези в ума ни. Излизате от зациклянето и разрешавате стар проблем. Ще намерите изход от неприятна ситуация и ще постигнете замисленото. Обърнете внимание на детайлите, не се разпилявайте в много посоки. Не ходете на лечителски сеанси. Тази вечер може да сънувате пророчески сън. Може да си го пожелаете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
СТРЕЛЕЦ
Ако действате разпиляно и разхвърляно нищо няма да свършите. Този ден дава предимства и възможности на хората с висока концентрация на ума и действията. Подредете си приоритетите и действайте избирателно. Не се занимавайте с проблемите на другите. В момент на разсеяност може да загубите нещо ценно. Не провеждайте точно днес уточняващи разговори с партньори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
КОЗИРОГ
Днес целта е лесно постижима, стига да се концентрираш, да не се отказваш, да действаш настойчиво и избирателно. Не се колебайте, покажете отношение и подпишете нови договори. Ще се похвалите с неочаквана придобивка. Получавате нещо дължимо, правят ви услуга или ви връщат жестове на внимание. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите и в любовта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВОДОЛЕЙ
Днес и утре може да постигнете максималното и да реализирате личните си амбиции. Ден на орела. Спуснете се върху проблемите и ще ги решите от раз. Време е за нови начинания, за старт на нова делова или учебна програма и за поемане на умерени рискове. Подредете си приоритетите и започнете да решавате задачите си една по една. Преди да заспите си поръчайте сън-прогноза.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РИБИ
Ден на двойнствените връзки, които пречат на личната ви концентрация. Може да изпуснете момента и да влезете в преразход на сили и средства, ако гоните химери и се поставяте в услуга на друг. Днес и утре Луна и Венера са в конфликт с Нептун от вашия знак. Чужди фобии и фикс идеи ще ви мътят главата и отклоняват от целта. Не провеждайте сеанси при биоенерготерапевти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
07 Октомври 2020 година