Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви този вторник

Видяна: 22760 пъти

Овен
Опасен ден, капаните са на всяка крачка. Трудно се контролират пороците, още по-трудно се задоволяват желанията. Всичко предприето ще ви излезе много по-скъпо от очакваното. Не влизайте в зависимости по никакъв повод. Не е ден за уреждане на наемни и имотни отношения и за подписване на нови договори. Връзките са неравностойни, кой както може ще ви използва.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на мрежата. Получавате на пръв поглед изгодни предложения, зад които стои желанието за използване и обсебване. Най-неблагоприятният ден за сключване на договори и брак в този месец. Не влизайте в преговори. Както и да постъпите ще си вържете ръцете. Каквото отложите за следващите два дни ще донесе повече успехи, приходи и ползи, ще се развие благоприятно и за двете страни.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес лесно се попада в мрежите на порока и в лапите на хитри мошеници. Отношенията се градят на двуличие и манипулация. Не сключвайте нови договори, не теглете и не давайте заеми и се старайте да не изпадате в нежелани зависимости. Но пък може да спечелите от нечие предоверяване и да използвате нечий труд безплатно. Както и да постъпите, някой ще бъде излъган и употребен.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на мрежата. На едно място влизате в ролята на мухата, но на друго оплитате някого в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Властва двойствената политика. Нищо от рекламираното и представеното не е това, което изглежда. Не се обвързвайте с нови договори, не позволявайте да ви оплитат с нежни слова и голи обещания. Но това е и денят на човека-паяк, който върши добри дела.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес печелят тези, които дърпат конците, които са в голямата игра и политика. Ако не сте от тази порода може да попаднете в капани, а ако позицията ви е силна може да заложите капан за някой друг. Ще се действа от позиция на силата, на парите и връзките. Не правете това, което не искате да ви се случи. Пороците взимат връх. Внимавайте със стимулантите, с лекарствата и алкохола.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Навлизате в труден и неблагоприятен период. Проблемите идват от личните ви и любовни връзки. Луна и Венера са в неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Ще ви лъжат и изнудват. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сватби. Не приемайте предложения и не сключвайте нови договори. Навсякъде са заложени мрежи за наивници.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес е опасно да се заигравате в мрежата, да взимате и давате заеми и да играете хазартно. Не подписвайте нови договори и парирайте всеки опит за обвързване. Ще ви предлагат изгодни на пръв поглед условия по дейности и договори, но зад всичко ще стои една добре планирана и обмислена програма за ограбване на труда и парите ви. Ден на фатално привличане и в любовта. Отложете срещи.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес във всяко действие, предложение и покана ще има уловка, която ще цели да ви вкарва в ограбващи силите и ресурсите ви положения. Всеки е заложил капани, но може да се хване и в своя. Една лъжа ще се разкрие или превърне в истина. Не е ден за преговори и представителни срещи. Един ще доминира, другите ще изпаднат в зависимости и ще трябва да се подчиняват.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на мрежата, внимавайте какво споделяте и разкривате за себе си, за работата и личните си връзки. Може да бъдете провокирани в играта на чувствата, да разкриете картите си и да навредите не само на себе си. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и образува критични аспекти с Нептун и Венера. Днес и утре вървите по тънък лед от страсти и емоции. Някой ще поплаче.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на опасно зарибяване. Може да притиснете някого, да го направите свой длъжник и слуга. Но на друго място може да попаднете в информационен капан или под пресата на пресата. Ще се говорят и пишат неприятни неща за вас и за живота ви. Родените в третата декада да не се хвалят или оплакват много. Старайте се да не привличате погледи с действията си. Ограничете контактите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес доста хора ще имат нужда от вас, но вие трябва да бъдете избирателни в контактите. Ден на мрежата, на опасни страсти и привличания, на тежка компроматна война, в която и вие участвате по някакъв начин. Не позволявайте да ви използват като оръдие срещу нечии интереси. Провеждайте личната си политика и не се включвайте в чужди сценарии. До вечерта ви очакват придобивки.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят носи ползи за тези, които действат самостоятелно, които не си позволяват да зависят от чуждите пари, намерения и воля. Не изпадайте в зависимости, не се съгласявайте с подвеждащи и заробващи оферти, които биха ви направили заложници на някого за дълго време. Лесно се попада в лапите на порока. Не играйте хазартно, контролирайте употребата на стимуланти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
06 Октомври 2020 година