Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 23912 пъти

Овен
Ден на преобразяването. Едно е говорено вчера, друго се случва и се предприема днес. Не бъдете многословни и не влизайте в излишни интимности и обяснения на работното място. Интересите се преплитат, не се знае кой с кого и за какво се бори, с кого е свързан и какви намерения има. Може да ви откажат обещаното съдействие, но на друго място ще получите неочаквана подкрепа.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на леденото сърце. Ще се наложи да вземете неизгодни за някого решения. Лесно се влиза в конфликти, взаимно се прецакваме. Огледайте се, опитайте да се видите отстрани. Откажете се от някои илюзии и замисли. Едно го мислим днес, друго става, а за трето се говори и получава. Всеки си гледа интереса. Не правете излишни компромиси, няма да бъдат оценени.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Луната навлиза в Близнаци. Ще ви се предложат няколко взаимно изключващи се варианти. Трудно ще намерите верния път, но поне един враг ще разконспирирате. Днес маските падат, виждаме предимствата и недостатъците на околните, но и ние ставаме прозрачни в намеренията си. Бъдете обективни, сложете край на една илюзия и на връзка, която само ви затруднява.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да направите и кажете неща, за които може и да съжалявате. Спазвайте добрия тон и не губете чувството за мярка. Не допускайте да се отиде към конфликти и скандали. Днес агресивното поведение разболява и разделя тези, които животът и съдбата са събрали. Обичайте се въпреки всичко и всички.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не следвайте пасивно чужди мисли и действия. Лъвът е роден да властва, но днес това трудно му се получава. Тези, от които сте си позволили да зависите ще ви вкарат в рискови игри, от които може много да загубите. Един от дните, в които ще получите това, което сте си заслужили с правилния или погрешен избор. Пътуванията са конфликтни. Не тръгвайте в командировка при рискови условия.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят носи повече късмет и перспективи за родените в третата декада. Получавате награди и признание за положения в миналото труд. Пазарете се за повишение, не се давайте без бой в професионалните битки. Днес маските падат, виждат се реалностите. Шефовете ви ще разберат, че вие в действителност вършите по-голямата част от работата и ще трябва да ви повишат.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес пресяваме връзките си през ситното сито. Не продължавайте безперспективни връзки и работа, в която ви доят и стрижат. Може да се откажете от един ангажимент за сметка на друг, който ще ви донесе повече пари и лично удовлетворение. В момента всеки си сърба надробената в миналото попара. До три дни ще спечелите и ще бъдете приети в нова среда.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Вашата управляваща планета Плутон вече върви в директна посока. На преден план излизат нерешените имотни и наследствени проблеми. Уредете си сметките с роднините и децата. Ще ви притискат от две страни с претенции и ултимативно поведение. До вечерта ще намерите поне едно удовлетворяващо всички решение. За утре не планирайте подписване на нови договори.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на неприятно изтрезняване. Разкривате нечии тайни или машинации. Погледнете се отстрани, може би и вашите тайни прозират зад действията ви. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие не сте склонни да прощавате едни и същи партньорски грешки. Днес получаваме това, което сме си заслужили с миналите си действия или с бездействието и неангажираността.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Девизът на деня е „всяка коза за свой крак”. Не преминавайте демаркационната линия между своите и чуждите. Не се намесвайте в отношенията на други двама и си гонете личния интерес на работното място. Ще имате повод да разберете кои са истинските ви приятели и с кого е добре да продължите или да влезете в съвместни дейности и договорни отношения. Лъсва голата истина.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Родените в третата декада ще се сблъскат със студенината и пренебрежението на хората, с които до момента са се обичали или са си били много близки. Ден на леденото сърце, на неразбирането и големите претенции, които ще развалят не една връзка и ще затворят пътищата към другия. Днес реалността ни гледа като „озъбено, свирепо куче”. Дистанциите стават почти непреодолими.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес ще ви оказват подкрепа и съдействие хора, които сами се нуждаят от подпомагане. Но в любовта едно предоверяване ще ви остави с празни ръце и наранено сърце. Ще научите за изневери и сами ще изневерите повече на инат. Каквото си надробил това ще сърбаш в този ден. Бъдете отговорни в чувствата, в избора и в делата си. Време е да се откажете от някои илюзии.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
05 Октомври 2020 година