Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Даниела Сърданова се разкара без обяснения с антрополога Харалан

Видяна: 29829 пъти

Даниела Серданова се раздели със социалния антрополог Харалан Александров след близо 8-годишна връзка, узна HotArena.
Пред близки приятели споделяла, че отново е сама. Не е ясно какво е довело до разлъката.
Даниела разкрива, че Александров й давал накуп всичко, което не е получила от останалите си мъже. Връзката им започва през 2012 година, когато тя се записва да учи психология в НБУ, а той е неин преподавател. К
Връзката им е изненада дори за най-близките им. Животът на Серданова преди него е пълен с доста превратности. Първият й мъж е футболната звезда Любо Пенев, заради когото тя остава в България, вместо да замине да работи като модел в чужбина, защото още като тийнейджърка става топ модел в Милано и Париж. Букери й вещаят шеметна кариера в чужбина, но тя избира да роди дете и да създаде семейство с Пенев. Връзката им продължава 10 години и приключва с взаимни обвинения в изневери.
След това хубавицата попада в ръцете на бизнесмена Георги Чопев, който е първият собственик на суперлъскавото возило Ламборгини у нас. Той я прави собственичка на огромен бутик на централна търговска улица в столицата. Заменя я обаче с по-младата й колежка Руми Кръстева.
След него Даниела върти любов със заможен българин в Атина, а после подхваща връзка с преподавателя си Харалан, пише Галерия.
Сега сърцето й отново е свободно, а тя се теши с работа.

Публикувана на
30 Септември 2020 година