Новина от категория България
Архив на публикациите

Халваджиян си вкарал автогол с Владо Пенев в „Маскираният певец“

Видяна: 25986 пъти

Голям автогол си вкара Маги Халваджиян с Владо Пенев. Актьорът разочарова с изявите си в „Маскираният певец“ и това доведе до бунт на зрителите, които скочиха яростно на звездата от Народния театър, видя HotArena.
"Владо Пенев няма място като панелист в „Маскираният певец“, категорични са зрителите на загадъчното шоу. Според феновете на предаването Пенев само се излага с безумните си твърдения и така разваля репутацията, която изгражда от години. Пенев още в първия епизод втрещи с твърдението си, че зад маската на Булката се крие самата Лили Иванова.
"Владо, не си се излекувал от коронавируса май", жегнаха го водещите на предаването Зуека и Геро.След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да мълчи и да не казва нищо.
За няколко участници Пенев чистосърдечно призна, че няма идея кой стои зад маските. Когато се престраши да назове име, то няма нищо общо с маскираните звезди. Най-често Пенев посочва имената на свои колеги от театъра."С нищо не ми помогнаха жокерите. Може ли да не давам предположения", изстреля на последния лайф Пенев, с което преля чашата на търпението на феновете.
"Защо е там? За да мълчи ли? Получава хонорар и не прави нищо. Щом е в панела, се предполага, че трябва да мисли над уликите и да познава поведението на повечето звезди“, пишат гневно фенове по адрес на Пенев." България Днес" потърси за коментар актьора, но той не отговаряше на мобилния си телефон.

Публикувана на
29 Септември 2020 година