Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Глория нападна Мегз, тя не й остана длъжна

Видяна: 17141 пъти

Мегз представи новия епизод на предаването си МАСКАТА. В него показва грозната истина за извращенията, които млади момичета и момчета правят когато са дрогирани или за да получат една линия.
В типично нейн стил чрез риалити и провокативна визуализация, на която тя имитира наркозависима, която се дрогира, паднала до тоалетната чиния, Каканашева успя да предизвика голяма дискусия по темата. Постът ѝ в инстаграм получи над 7 хиляди лайка и стотици коментари. Един от коментиралите се оказа гранд дамата на поп-фолка Глория:
“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.
Амбициозното миньонче веднага отговори: “Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста помия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига”
Глория отвърна: “Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”.
МЕГЗ отвърна: “ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”.
Последваха десетки с отговори на коментара с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение. Малко по-късно Глория изтри коментара си.

Публикувана на
29 Септември 2020 година