Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са най-важните дати през октомври според астролози

Видяна: 26520 пъти

Октомври 2020 г. ще бъде белязан от ярко астрологично събитие – Плутон навлиза в Козирог, което според астролозите ще повлияе на геополитическата ситуация в света. Все още е трудно да се говори за това какви ще бъдат тези промени и как точно ще повлияят на живота ни. Най-вероятно те ще бъдат положителни, защото небесните тела показват точно това.


1-2 октомври 2020 г. – Пълнолуние
Не най-благоприятното астрологично влияние в началото на месеца. Пълнолунието е време, в което не трябва да започвате важни неща, защото шансовете да се провалите са големи. Крайно нежелателно е да поемате рискове. Небесните тела препоръчват да отделяте време за рутинни дела и духовни практики. Почивайте си повече и търсете възможности за получаване на положителни емоции.
2 октомври 2020 г. – Венера в знака Дева
Чудесно време да внесете хармония във вашия вътрешен свят. Това може да стане по два начина. Първо, физически – погрижете се за вашето здраве, укрепете имунитета и т.н. Венера ще подкрепи тези начинания. На второ място, духовно – особено в романтичната сфера ви очакват много приятни изненади.
14 октомври 2020 г. – Обратното движение на Меркурий в Скорпион
Изключително неблагоприятен ефект. Ще възникнат трудности при комуникацията, трудно ще асимилирате нова информация. В този ден всички трябва да сме сдържани и да се опитаме да не бързаме с изводите за действията на другите.
16 октомври 2020 г. – Новолуние в знака Везни
Не трябва да предприемате начинания и да търсите решение на важни въпроси. Не се забърквайте с ненадеждни хора. Опитайте се да отделите време за релаксация и духовна практика. В бизнеса отдайте предпочитание на рутинните дейности.
22 октомври 2020 г. – Слънце в знака на Скорпион
На този ден звездите обещават повишени изгледи за успех на всички хора, родени под знака на Скорпион. Чудесно време да се заемете сериозно с подобряването на физическата си форма. Взаимодействайте по-често с природата. Тя ще ви зареди със своята енергия.
28 октомври 2020 г. – Венера във Везни
Отличен момент да подобрите финансовото си състояние. Възможно е да получите неочаквани доходи. В други области звездите предсказват относително благосъстояние. Романтичният живот ще донесе приятни изненади.
31 октомври 2020 г. – Пълнолуние в Телец и съединение с Уран
Влиянието на пълнолунието се усложнява от непредсказуемостта, която енергията на Уран провокира. Трябва да се внимава особено при работа с машини. Също така трябва да бъдете по-внимателни към здравето си. Не бива да рискувате, особено когато се отнася до финанси. /Tialoto.bg

Публикувана на
29 Септември 2020 година