Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Транссексуална пловдивчанка отива на конкурса Мис Плеймейт

Видяна: 14701 пъти

Тази година конкурсът Miss Playmate ще е по-различен. В него се включват изключително интересни кандидатки, като сред тях е и 23-годишната Симона Галинова. Тя е първата в историята транссексуална красавица, която ще се бори за наградата.

В интервю за "На Кафе" по Нова тв Симона разказва, че усеща, че е различна още като дете. Тогава я влекат куклите, играе си повече с момичетата, а по-късно започва да харесва момчета.
За първи път се облича като жена на един Хелоуин, когато с приятелка отиват на дискотека
Самата трансформация започва първо с приема на женски хормони. Следват филърите, гърдите, а накрая и операцията по смяна на пола. Въпреки болката, желанието ѝ е по-голямо!
Днес Симона е убедена, че е много повече жена, отколкото доста момичета, родени в тялото на жени. Симона е и по лична карта жена.
Често хората били изненадани, когато разберат, че тя в миналото си е била мъж, но е категорична - никога не е усещала лошо отношение към себе си. Нещо повече - всичките ѝ гаджета я определяли като много специална.
Симона е от съвсем обикновено семейство - майка ѝ работи в хотел, а баща ѝ е строител. Не им е казвала, че иска да стане жена. Просто станала. Днес признава, че детството ѝ липсва, но заради безгрижието и игрите.
Кандидатката за Miss Playmate не работи. Ако не спечели конкурса, иска да се занимава с мода. Сега я издържа приятеля ѝ. Шопингът ѝ е страст и през ден-два е на пазар. /блиц

Публикувана на
29 Септември 2020 година