Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гала размахва метлата

Видяна: 8296 пъти

Гала се освободи от още един член на екипа си, видя HotArena.
Плевенчанката, която не търпи никаква конкуренция, прокуди дъщерята на Димитър Цонев. Преди дни Деси изненадващо обяви, че вече не е част от сутрешното шоу.

Новият телевизионен сезон на сутрешното предаване „На кафе” започна с рокада сред панелистите, но изненадващо, на 22 септември, екипът напусна и репортерката Деси Цонева. Цели два сезона тя беше част от продукцията и дори след като роди второто си дете побърза да се върне на работа. Деси обяви, че няма намерение да чака пълните 2 години майчинство и няма търпение да се завърне на екран. Затова оттеглянето й е повече от съмнително.
Според запознати, Гала се счепкала с щерката на Митко Цонев и това станало причина за изгонването й. „Аз съм водещата, тя е само репортерка, а си позволява да се държи високомерно”, палела се блондинката, която отдавна се дразнела на самочувствието на Деси. Оттеглянето на Цонева от „На кафе” предизвика въпроси какво точно се е случило. За мнозино е странно, че в началото на сезона тя предприема такава крачка. Още повече, че тя беше един от най-добрите кадри на обедното предаване. Напускането на Деси е третата рокада в блока на Нова телевизия, който започна сезона си без Ева Веселинова и Илиян Любомиров.

Публикувана на
28 Септември 2020 година