Архив на публикациите

Цигуларка трогна с осиновено коте

Видяна: 6954 пъти

Естер Абрами е френска цигуларка и модел в Лондон. Тя е отличена с много награди и учи при най-известните професори.
Родена е във Франция през 1996 г., когато е само на 13 години заминава за Великобритания, за да се развива в престижната музикална школа на Chetham's School в Манчестър.
Младият талант е известен и на подиума, но най-голямата слава й донесе невероятното й малко котенце, което не се откъсва от нея, докато свири. Последното й видео събра цели 5 милиона гледания. Освен невероятното й изпълнение, всичките й фенове се възхитиха от новия член на семейството й - котенцето, което се казва Rémila. Разказва, че то е било изоставено, но за щастие спасено от приют за котки. А в продължение на една седмица тя е поела грижите за него. То е дошло в дома й, тежащо само 400 грама, уплашено и освен това е дишало трудно. Котенцето бързо се привързало към нея, а тя сподели и рецептата - много бутилки с мляко и постоянно гушкане. Животинчето я следва навсякъде и не иска да бъде оставяно на пода, стои само в скута й или в чантата, която е на кръста й.
Естер сподели видео от две части, озаглавено: "Тя плаче, когато я оставя на пода. Ето какво направих". На първото видео се вижда как котенцето си играе, наслаждава се на музиката, а на следващото вече е толкова отпуснато, че не просто е заспало, а направо се разтапя от удоволствие. /дарикнюз

Публикувана на
28 Септември 2020 година