Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Обвинената в шмекерии с дипломата й социалистка проговори

Видяна: 15616 пъти

Шефката на социалистите в пловдивския район „Западен“ Десислава Йорданова твърди, че скандалът, че дипломата ѝ е фалшива, е вътрешнопартийна атака срещу нея, понеже била от поддръжниците на Корнелия Нинова заедно със своя баща - депутата от БСП Георги Йорданов.
„Историята с фалшивата диплома е абсолютна клевета и зад атаката срещу мен стоят вътрешнопартийни опоненти в БСП“, заявява тя.
Районната прокуратура в Пловдив започна разследване на скандала с дипломата ѝ.
Журналистическо разследване на NOVA твърди, че Йорданова се е сдобила с магистърска степен в Медицинския университет, като е представила преди това подправен документ, че е има завършена бакалавърска степен в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
„До края на седмицата ще събера всички необходими документи, за да заведа съответните съдебни дела. Нямам притеснения за каквото и да било“, допълни социалистката
Според нея тя е жертва на червен заговор, тъй като е известна в БСП като „фенка на Корнелия Нинова“ и я е подкрепила на лидерския вот: „Не мисля, че е случайно, че тези атаки се случиха след прекия избор на лидера и конгреса на БСП. Същия ден мен и баща ми (народният представител д-р Георги Йорданов – б.р.) бяхме избрани с голямо мнозинство в Националния съвет“. /блиц

Публикувана на
28 Септември 2020 година