Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лили Иванова няма да пее до декември догодина

Видяна: 6954 пъти

Лили Иванова шокира феновете си с крайно решение - примата смята да отложи и турнето си през 2021 г. заради пандемията с коронавируса. При това положение, тя няма да влиза в концертните зали преди декември догодина, стана ясно от публикация на „Телеграф“.
Като крайно стриктен и педантичен човек, не искала залите, пред които пее, да са полупразни, а от друга страна пък не желаела да се вижда в ролятя на подстрекател за нарушения на мерките за безопасност. За това и била готова да вземе крайно решение за музикалните си изяви.
Тази година отложи турнето си, като старта му го прехвърли за февруари 2021-а. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур. Като ще се наложи отново да пренареди концертите. А и да бъде създадена процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът й я убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали.
Лили обаче щяла да запази няколко прояви през декември догодина. Вероятно софийските й фенове ще я видят около следващата Нова година в зала 1 на НДК, както и на концерт в Пловдив. лупа

Публикувана на
28 Септември 2020 година