Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Нашумял фолк певец се обърна с кола в Кючук Париж

Видяна: 11651 пъти

Поп фолк певец е бил зад волана на лекия автомобил, който се обърна по таван в Кючук Париж. Това е Наско Терзиев, който е сред популярните имена на музикантите в Пловдив.
Той карал лек автомобил "Нисан Терано", когато се удря в електрически стълб и е обърнал по таван. Не е пострадал сериозно. Инцидентът се е случил на улица "Георги Бенев" .
"Изпреварвах друга кола и при изпреварването загубих контрол, настилката беше мокра, обърнах се по таван. Дойде линейка. Прегледаха ме, добре съм!", разказа певецът.
38-годишният чалгар е познат от участието си в проекта „Стани поп фолк звезда”. От малък изучава народно пеене при доц. Светла Станилова. След това продължава обучението си в СМУ Широка лъка с профил тракийско пеене. На 12-годишна възраст прави първия си професионален запис на фолклорна песен за радио Стара Загора, с която печели първа награда. Започва да работи в различни заведения на страната, където изпълнява разнообразни жанрове – попфолк, фолклор и балканска музика. През 2009-а година участва в конкурса „Стани попфолк звезда” и се класира на второ място в надпреварата. На следващата година започва съвместна работа с Ивана и заедно с нея има множество концертни изяви из цялата страна. /trafficnews.bg

Публикувана на
28 Септември 2020 година