Новина от категория България
Архив на публикациите

Мегз в шокиращ вид, седнала до тоалетна чиния

Видяна: 25132 пъти

Миглена Каканашева-Мегз пак разбуни страстите и този път си навлече серия от гневни реакции в социалните мрежи с това, което показа и най-вече с това, което сподели. Скандалната дизайнерка се показа в шокиращ външен вид - седнала до тоалетна чиния насред хапчета и боклуци. Фотосите, разбира се, са част от поредния й проект, който носи името "Саморазрушение", който скоро ще види свят във виртуалното пространство.
"Беше мъртва. Парцал. Дойде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах ѝ СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”. Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА” ***снимката е визуализация на наболял социален проблем. Тя не промотира и в нея не се използват истински наркоточни вещества", пише Каканашева под кадрите.
И въпреки че не отразява реалността в нейния живот, Мегз бе атакувана директно от някои от последователите си. "..човек, на който най-смисленото нещо, случило му се в живота е Биг Брадър и една умряла връзка с грозен и стар чичко, няма как да дава пример,учи на нещо или каквото и да е друго", зашлеви я словесно потребителка. /show.blitz.bg

Публикувана на
28 Септември 2020 година