Новина от категория Светът
Архив на публикациите

От зарзаватчийка на пазара до съпруга на най-богатия французин

Видяна: 18849 пъти

Животът често пише романи, така че животът на руския модел Натали Водянова изглежда като съвременна приказка! Идвайки от крайна бедност, тя е принудена да прекара детството си на пазар за продажба на плодове, където е забелязана от един от агентите на парижка модна агенция.
Скоро след това се озова в града на светлината и на 19 години вече имаше 20 000 000. долара по сметката! Успехът й в модната индустрия в света на богатите и известните я накара да се срещне с първия си съпруг, аристократа Джъстин Портман, от когото има три деца.
След девет години брак и три деца, Наталия се влюби в милиардера Антоан Арно, собственик на луксозната марка "Berluti", който притежава известните модни марки "Louis Vuitton", "Gucci", "Fendi" и "Christian Dior".
След няколко години връзка с милиардера, от когото има двама сина, тя вече е официално омъжена за него.
Сватбената церемония се състоя на малка церемония в Париж, където популярната двойка живее дълго време. Булката блестеше в сватбена рокля, подписана от руския дизайнер Уляна Сергенко, докато той заложи на тъмносин костюм и няколко нюанса по-светла вратовръзка. /блиц

Публикувана на
28 Септември 2020 година