Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до 2 октомври

Видяна: 29158 пъти

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.
Овен 21 март – 20 април

26-и започва с тежка програма. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. Може да се очаква агресия дори и от страна на хората, с които имате перфектни отношения. 27-28-и позволяват постигане на високи цели. Меркурий навлиза в Скорпион и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще може да се разберете дори и с тези, с които до момента работата не върви и са възникнали спорове за имоти и пари. На 28-и всяка цел и лесно постижима, стига да си се подготвил с нужните документи и средства, да си привлякъл доверени последователи и партньори. 29-и е ден за благотворителност. Обърнете повече внимание на близките и децата. Направете желан подарък и изненадайте любимите с нещо направено. 30-и носи нови идеи и творчески предложения. Облечете се различно, опитайте да привлечете погледите, да бъдете в крак с модата и с изискванията на средата. 1-ви е ден за позициониране в средата и влизане в кръга на доверените хора. Подпишете нови договори. 2-ри е зареден с прекалена емоционалност, конфликтност и агресия. Луната бърза на среща с Марс във вашия знак.
Телец 21 април – 20 май
26-и е зареден с агресия. Родените около 1 май са в рискова и конфликтна позиция. Запазете самообладание, не споделяйте излишно и не позволявайте навлизане на странични хора в личната ви територия. 27-и изисква да изберете място и база за бъдещите инициативи. Сондирайте мнение с партньорите и децата. Не действайте на своя глава. Не правете компромиси и на 28-и, когато ще се правят опити за елиминиране и надцакване. Енергията ни търси поле за изява. Напират страсти, бушуват чувства. На 29-и вземете участие в благотворителни дейности. Сега е моментът да се обадите на родителите и децата, да видите кой от какво има нужда и да подкрепите близките си в личните им начинания. 30-и е ден на преобразяването. Един вдъхновен и артистичен ден. Постарайте се да изглеждате на ниво. Ден на пръстена и колелото. 1-ви дава предимство на екипната работа. Активизирайте се, рекламирайте се, впуснете се в нови начинания. Денят е благоприятен за организиране на събрания. 2-ри запалва свещени войни. Този ден вади на показ скритите апетити, показва това, което преди усърдно сме прикривали.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 26-и са възможни измами и изкушения. Нищо ново да не се започва. Налягат ви мрачни мисли, но до вечерта едно посещение ще ви оправи настроението. На 27-и намирате таен или явен източник на сила, възможности и пари. Ден на съзиданието и градежа, на възможността да се започнат строителни и ремонтни дейности, които ще подобрят в бъдеще качеството ви на работа и живот. На 28-ми един изкачва връх в кариерата, друг пада от високо. Не се претоварвайте и не правете нищо на всяка цена. Може да платите висока цена. На 29-30-и Луна и Нептун са в конфликтна позиция със Слънцето ви. Не се противопоставяйте на авторитетите. Тръгващият директно Сатурн изисква всеки да си поеме задълженията, да се върне към работата и ангажиментите, които не търпят отлагане. Очертават се конфликти в средата и в колектива, в който се изявявате. Не слушайте кой какво ви съветва. 1-ви носи успех. Денят е благоприятен за срещи на екипа, за събрания и провеждане на консултации. На 2-ри Венера навлиза в нехармоничната ви Дева. Очертава се труден период за личните ви връзки.
Рак 22 юни – 21 юли
26-и е ден за опипване на почвата, но всичко се прави на сляпо. Важно е да контролирате играта на чувствата, да не издавате намерения и делови проекти. 27-ми ви дава възможност да се внедрите на по-добро място за работа и живот. Направете нужните огледи, преговаряйте. 28-ми е ден на високите енергии и цели. Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Навлизате в силен период, в който може да направите важни разкрития и стъпки към целта. Премествате се или променяте средата. На 29-и получавате нужната ви порция любов и обгрижване. Събуждате се с чудесна идея и с намерението да стопите дистанциите с нужните ви хора. Сложете край на една стара вражда. 30-и променя намерения и визия. Някой може да направи или да дочака предложение. На 1-ви сключете нов договор, привлечете спонсор. Родените в първата декада ще трябва да направят болезнен избор. Може да ви откажат достъп или обещаната материална подкрепа. 2-ри е рисков и опасен. В трудна позиция ще се окажат предимно родените около 10-15 юли. Препоръчва се пасивност и максимална изолация.
Лъв 22 юли – 22 август
На 26-и преградите пред вас са на всяка крачка. Ден на всевъзможни изкушения, които ще ви вкарат в ограбващи и застрашаващи имиджа и здравето ви програми. 27-и изисква грижа за дома и нуждите на близките. Заемете се с неотложните ремонти. Не сърдете партньорите си. На 28-и влизате в преразход на сили, средства и чувства. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. Лесно може да ви спретнат компромат и да ви препънат по пътя към голямата ви амбиция. На 29-и дайте преди да поискате. Участвайте в спонсорски инициативи и ще привлечете за съюз качествени партньори и благодетели. 30-и сменя ролите. Очертават се рокади на работното място. Наблюдавайте внимателно играта и бъдете готови да се намесите и наместите царствено в удобния момент. На 1-ви стартирайте нови проекти. Денят е благоприятен за работа в екип, на когото вие сте спонсор, ръководител, треньор или шеф като цяло. На 2-и доказвате, че сте лъв. Очертават се тежки разговори с хората, с които сте пред скъсване или раздяла. Днес е трудно да преглътнеш гнева и всичко, което вече не ти изнася.
Дева 23 август – 22 септември
26-и носи обрати в чувствата. Нещо започнало добре ще се обърка. Дори и най-близките веднага ще ви стоварят част от своите задължения, без да се интересуват от нуждите ви. На 27-и не е без значение на каква база ще стъпиш. Добре е да се преговоря по имотни и наследствени дела и въпроси. 28-и идва с намерение да се постигнат високи цели. Днес е важно да се държите изправено, да не свеждате глава пред забрани или наредби, които не ви изнасят или ви се струват безсмислени и ограбващи труда ви. На 29-и се поспрете и помогнете някому. Този ден изисква да смирим амбицията и желанието за печалба на всяка цена и да обърнем внимание на тези, които се нуждаят от подкрепа и закрила. 30-и изисква създаване на нов имидж и визия. Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване, променете прическата и изберете нов тоалет. На 1-и сключете нови договори, влезте в нова среда и привлечете нужните ви хора. От 2-и Венера навлиза в Дева и ви носи любов. Вървите към промяна в отношенията и начина си на живот. Не се задоволявайте с малко.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 26-и лъсват комплексите на родените след 12 октомври. Тази сутрин Луна, Сатурн и Марс са в рискови аспекти спрямо Слънцето на родените в третата декада. 27-и ви води към нови източници на сила, любов и енергия. Не отклонявайте предложения. На 28-и постигате важна цел. Един от най-мощните дни в месеца. Смирете амбицията. Не прекалявайте в исканията и се съобразете с условията на средата. Направете поне едно добро дело или дарение на 29-и. Ден за любов, милост и състрадание към околните и нуждите на другите. Всяко добро дело ще помогне да уредите проблемите. 30-и ви помага да влезете във форма. Заемете се с разкрасяващи и лечебни процедури. До вечерта ще намерите изход от лична криза. На 1-и влизате в нова среда. Не се противопоставяйте открито на авторитетите, които претендират и искат да ви водят. Бъдещето ще покаже кой е шефът. 2-и е зареден с агресия, с опасни и рискови моменти. Един от най-рисковите ви дни. Контропирайте емоциите, не провокирайте околните с лични забележки и критика. Не поемайте рискове на пътя и на работното място.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
26-28-и са три дни на конфликти и битки на интереси. Внимавайте при пътувания, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. На 27-и се погрижете за дома, за личната си база, за нуждите на близките и децата. На 28-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Вероятни са емоционални и любовни кризи. Препоръчва се пасивност. Не влизайте в опасни връзки. 29-и идва с подарък, а и нещо ще се промени във ваша полза. И в любовта няма да се излъжете. Участвайте в благотворителни срещи и прояви. 30-и и 1-и носят печалби и възможности за нови договори. Всичко да се проверява. Не се осланяйте на чуждо мнение или реклама. На 1-ви проведете важните делови разговори и преговори. Подпишете нови партньорски договори и изберете позицията, която ви удовлетворява. 2-ри е рисков ден. Проблемът е, че за всичко получено днес ще се плаща утре. Сънищата ви подсказват как е добре да си решите проблема. Апетитите са огромни, всеки иска голямото парче от общата баница.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
26-и е ден на неравностойните връзки. На едно място се чувствате на мястото си, но на друго сте вън от играта. Не се опитвайте да блеснете, ще си създадете само проблеми. 27-и дава шанс да се окопаете на нова територия. Ден на фонтана от преливаща енергия, която е добре да канализирате и насочите към най-важното, което сте отлагали до момента. 28-и е благоприятен за обвързване. Ден на високите енергии и дано те обслужват високи цели в личния ви и професионален живот. Не се разпилявайте в подробности. На 29-и обгрижете някого и за вас съдбата ще се погрижи. Отнасяйте се внимателно към всяка идея и предложение. На 30-и работете в екип. Така ще се извъртят нещата, че ще трябва да се съобразите с мненията на околните и с шефските разпоредби. 1-и е ден на призив. Сега е моментът да се внедрите в благоприятната и желана от вас среда. Не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност. На 2-ри властват хищниците. Всеки се опитва да получи най-доброто в ситуацията, дори и с цената на нечестни битки. Назряват конфликти, които трудно ще се избегнат.
Козирог 22 декември – 20 януари
Сънищата от 26-и да се приемат с резерви. В този ден получаваме тежки и неприятни знаци. 27-28-и дават шанс за развихряне на личния ви потенциал. Ще свършите много добра работа у дома и на работното място. В следващите дни представете и готовите служебни проекти, за да претендирате за повишение. Уредете наемни и наследствени отношения. Добре е да се започне прочистваща и отслабваща диета до пълнолунието. 29-и изисква грижа за другите. Не приказвайте и не обещавайте много, а уредете нещата и улеснете партньорите си, без да искате награда или да претендирате за нещо. 30-и носи промени в излъчването и в подхода. Ден за реклама и самореклама. Постарайте се да привлечете погледите не само с ум, но и с визия иначе трудно ще победите конкуренцията. На 1-и се очакват сблъсъци на авторитети и позиции. Няма да може да продължите постарому. Край с двойнствените отношения. Време е за избор. На 2-и родените около 15-и да се смирят и да изчакат. Ден на ненаситните апетити, на желанието да вземеш всичко за себе си, стига да ти се отвори такава възможност.
Водолей 21 януари – 19 февруари
До 28-и Луната е във вашия знак. Аспектите за 26-и са конфликтни и рискови. Внимавайте с техника и транспорт. На 27-и работете и се веселете на свой терен. В желанието от нещо да икономисате ще платите повече. Посъветвайте се с майстори, за да не си създадете допълнителни ядове и разходи. 28-и налага нови правила в партньорските връзки. Ако работата ви напредва, в любовта ще имате проблеми и обратното. Не можете на никого да угодите, най вече на себе си. 29-и е ден на взаимната помощ. Вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и на 17 декември ще навлезе във Водолей. До тогава си поемете отговорностите и задълженията. На 30-и купете нов тоалет и изпробвайте нова козметика. Подгответе се за 1-и, когато може да победите в конкурси и състезания. Намерете мястото си и ще се почувствате по-добре. Не оставайте сами. 2-и е зареден с агресия. Днес амбицията и желанието за печалба водят до остри сблъсъци на интереси. Конфликтите са неизбежни, ако решите на всяка цена да се борите за престижни позиции.
Риби 20 февруари 20 март
26-и е ден на притеснения и отхвърляне. Комплексите ви провалят и издават. Днес е важно да сложите в ред личните и делови отношения. Опитайте да постигнете примирие по важните въпроси. От 27-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Бързо ще уредите имотни и наследствени дела. Имате шанс да стъпите на стабилна основа, на която ще се развивате в бъдеще. 28-и е благоприятен за делово и лично обвързване. Активизирайте се, явете се на конкурси и прослушвания. На 29-и ще получите помощ и материална подкрепа. Ако имате възможност подкрепете не само морално, но и материално нечия инициатива. Всеки жест ще носи ползи. 30-и идва с промени и нови идеи. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от лични или професионални кризи. Ще се случват събития, които ще ви вадят от застоя, ще помагат да уредите важни дела. На 1-и тръгвате в нова посока. Може да стартирате проект, над който дълго сте работили. Не отказвайте покани. 2-ри е рисков. Не е ден за преговори. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги. /монитор

Публикувана на
25 Септември 2020 година