Новина от категория България
Архив на публикациите

Абе, къде е Бобито Михайлов?

Видяна: 20080 пъти

Откакто подаде оставка като шеф на фут¬болната ни централата на 18 октомври миналата го¬дина, Борислав Михайлов потъна вдън земя. Всякакви слухове обикалят спортните ни среди, от тежко заболяване, до емиграция на Лазурния бряг. Всъщност обаче Боби си е у дома в София и бори депресия с любимото си уиски, като е удвоил традиционно солидната си дневна доза.
За никого не е тайна, че Голямата перука, както е известен култовият вратар, има проблеми с алкохола. Те обаче съвсем се задълбочили след загубата на сладкия пост и след смъртта на не по-малко известния му баща - големия левскар Бисер Михайлов.
Втората съпруга на Боби - гимнастичката Мария Петрова, тотално вдигнала ръце от него и смятала в най-скоро време да се премести при общата им щерка Елинор, която следва политология в САЩ. Това няма да е прецедент за вратаря, след като първата му жена Гергана също го заряза навремето и отлетя за Америка. Ники Михайлов също трудно комуникирал с татко си, който иначе даваше постоянно по едно рамо на доста спорната му кариера.
Всички функционери и бизнесмени, които се умилкваха около Михайлов докато беше шеф на БФС, са го отсвирили. Изключение правят само братята Боян и Цветомир Найденови, хазартните босове с прякор "Цеките", прочули се с войната си с бившия си ортак Васил Божков.
Босовете на "Ефбет" помагали на Михайлов с някой лев, след като повечето му източници на приходи секнаха. Малкият брат Боян бил особено верен на Боби, който преди години кумува на сватбата му./лупа

Публикувана на
24 Септември 2020 година