Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бандата не постъпи мъжки

Видяна: 7076 пъти

Иван Бандаловски е сърцат футболист. Добър. Безспорно. Мъжкар на терена. Отвсякъде. Сочил съм го за пример нерядко в коментари и анализи. Иван обаче не постъпи мъжки, след като го отстраниха от Ботев (Пловдив). Истинският мъж не фучи като хала от медия в медия, за да се оплаква като ощипана невеста. С някои изключения.
Румен ИЛИЕВ

Истинският мъж оставя за себе си, а не изплюва пред обществото проблемите в отбора. С някои изключения.
Истинският мъж никога няма да разкрие на всеослушание заплатата на доскорошния си треньор, колкото и да го мрази и ненавижда. Но този път без никакви изключения, защото аз не помня досега някой играч да е скочил така на наставника си, че даже и парите му да обяви.
Прозвуча грозно, прозвуча цинично, прозвуча грубо. Не прозвуча мъжки, а Иван по принцип наистина е мъжко момче. Прозвуча бандитски…
Как трябваше да се почувства Бандаловски, след като си тръгна от ЦСКА преди години, ако някой беше казал пред камерите: „Той получаваше много висока заплата (20 000 евро (40 000 лева) примерно) при „титаните“ и не стана шампион“.
Би го наранило. Така, както Бандата нарани Ферарио Спасов вчера. След време животът може да ги срещне отново някъде. Било и на улицата. Тогава с какви очи ще погледнеш този, когото си оплюл пред обществото. /блиц

Публикувана на
24 Септември 2020 година