Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„С една прекрасна госпожа ме сготвиха в спалнята!“

Видяна: 10614 пъти

Бойко Борисов обвини директно президента Румен Радев за снимките в спалнята си, на които се виждат кюлчета злато и пачки по 500 евро. Според него най-близки хора на държавния глава са организирали операцията, за която са се готвили от години.
"Аз съм изяснил как коварно неговите хора на жаргон ме сготвиха. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака. Шапка им свалям. Перфектно го направиха. Година са се готвили за този момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, сервизните помещения в мое отсъствие. "Всички знаят, че касата е пред вратата. Там беше - там седи. Като ченгеджийска операция е фантастично. Шапка им свалям. Не случайно само той го повтаря. Защото неговото обкръжение го свърши", каза премиерът.
В същото време подхвърли темата за записи на самия държавен глава: "А неговите записи? Дето хъка-мъка. Прикриване на проверка. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но има ли смисъл? За мен е приключил случая. Не мога да отрека, че по брилянтен начин го направиха. После как ги пришиха. Убийство на манекенка в Гърция - пълна лъжа се оказа. После Борисов пие ракия с гангстери. Гангстерът се оказа Себастиан Курц в Австрия. Такива примери с къщи, острови". /лупа

Публикувана на
24 Септември 2020 година