Новина от категория България
Архив на публикациите

Бивша министърка щастлива, ще може да показва новия си нос

Видяна: 21680 пъти

Бившата туристическа министър Николина Ангелкова посрещна с най-голяма радост новината, че маските за народните представители вече не са задължителни. След като няколко депутати през последните месеци олекнаха с по 300 лева за неносене на предпазните средства в пленарната зала, здравният министър Костадин Ангелов постанови, че тъй като Народното събрание не било обществена сграда (?), законотворците нямали задължението да покриват устите и носовете си.
Разбира се, още в първия ден след тълкувателното писмо на министъра, Ангелкова, която сега е редови депутат от ГЕРБ, се възползва от новината и побърза да свали маската, за да блесне с току що оперирания си нос. Изящната ринопластика вече събра фенове на блондинката. Тя се подложи на болезнената процедура веднага след като бе изхвърлена от Министерския съвет. Освен издълбани и реконструирани ноздри и гърбица, тя се радва и на по-стройна фигура.
Филъри в устните си дамата не си е слагала, разкриха запознати, но се е доразкрасила с перманентен грим чрез техниката микронийдлинг.
Въпреки отмяната на заповедта за маските, която наежи допълнително социалните мрежи срещу депутатите, се вижда, че голяма част от тях ще продължат да ги носят, плътно прилепнали, като мярка за ограничаване на разпространението на коронавируса. /лупа

Публикувана на
24 Септември 2020 година