Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Betenemy подсеща: Отново е време за бонусите в efbet Лига

Завръщането на родното първенство стартира с разнообразие от емоции и най-различни приятни предизвикателства. През годините се правиха редица проучвания и се оказа, че българският фен предпочита родните дербита пред чуждестранните мачове. Ето защо можем да забележим и значително по-приятни предложения и изненада от основния спонсор на първенството - ефбет. Всеки спортен фен на лигата може спокойно да се възползва от едно специално бонус предложение - 3х500.
В този бонус участват всички фенове, които са направили поне един залог на български отбор в първенството при множествен залог. С поставянето на такъв залог абсолютно всеки играч участва за една от 3-те награди по 500 лв. Същите пристигат под формата на безплатен залог, а най-важното е, че се раздават на случаен принцип и никой не се интересува дали направеният залог за участие е печеливш или не. Колкото повече направени залози има, които да изпълняват условите, толкова повече пъти присъства името на играча в томболата. Това автоматично повишава и шансове, а да не пропускаме да кажем, че бонусът се отчита автоматично след излъчването на победителите след всеки кръг.
Това предложение носи сериозни позитиви по няколко причини. Първо можем да забележим, че за участие изискванията са фиктивни, а след това не можем да игнорираме размерът, който би позволил на абсолютно всеки почитател да подсили значително своите залози. Друга важна подробност, която трябва да отчетем е, че времето за изпълнение на общите условия е 30 дни, което е повече от достатъчно, имайки предвид силния старт на европейския футбол. Изискванията към букмейкърите все повече се повишават, както споделят и професионалните анализатори от Betenemy - сайт за спортни прогнози и оценка на букмейкърите, които обслужват български клиенти. Все по-често можем да видим, че самите спортни фенове правят сериозни проучвания при избора на бранд.
Ето защо се прилагат и различни практики за създаването на лоялни потребители, като efbet, които предлагат стартови бонуси за своите клиенти и разнообразни функционалности по време на игра. Вниманието към детайлите и професионалното отношение се подчертава с присъствието на подобни изненади, със сигурност има играчи, които с изненада установяват, че са спечелили наградата едва след като отворят профила си, но след като говорим за бранд, който претендира за присъствие в челните позиции, не можем да очакваме нещо по-различно от професионализъм и качество.
Впечатление прави и фактът, че в тази игра няма само един победител, както обикновено се случва в подобни предложения. И трябва да отбележим, че бонусът може да се използва свободно в цялата спортна платформа по преценка на самия играч. Единственото условие и изискване е това за участие, както вече посочихме. Освен това можем да бъдем сигурни, че спортните запалянковци така или иначе насочват вниманието си първо към родните спортни изяви и едва тогава поглеждат към европейския футбол.
Съдейки по вниманието, можем спокойно да отчетем и положителното развитие, както и правилното спонсорство. А и нека не забравяме, че сблъсъците тепърва предстоят, битката за всяка точка е от особено значение, а в момента ставаме свидетели на гладиаторски сражения, които биха изненадали и най-големите спортни критици. Спокойно можем да заявим, че 3х500 идва в най-правилното време за спортните фенове и мнозина ще спечелят много повече, отколкото подозират.

Публикувана на
24 Септември 2020 година