Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Silentbet: 1,000 лв. награда в безплатна игра за специалисти от Palms Bet

Удоволствието от спортната тръпка и риска е позната на абсолютно всеки истински спортен фен. Разбира се, можем да открием сериозно разнообразие и невероятни предизвикателства във всяка една спортна платформа, но една положителна страна сред реномираните букмейкъри е предоставянето на безплатни игри, които не изискват поставянето на залог, но предлагат парична награда. По този начин всеки бранд прави добро впечатление и създава лоялна потребителска група, която продължава да се радва на по-добри условия.
Не трябва да забравяме, че първото впечатление също е от особено значение и забелязваме, че Palms Bet привличат клиенти, като използват началните бонуси за създаването на още повече възможност за забавление и тестване на разнообразните възможности в портфолиото в онлайн платформата. Нека обаче обърнем внимание на играта за специалисти. Тя е поредната безплатна игра за потребителите на букмейкъра, а подготвеният награден фонд от 1000 лв се разпределя от 1 до 50-я играч. Защо обаче се търсят специалистите.
В началото всеки играч започва с 50 виртуални монети или "COINS", както може да ги срещнете. При всяко захранване на сметката си, играчът получава допълните 10 виртуални монети. За играта на специалистите има специална селекция от футболни срещи, в която всеки почитател може да избере какъв точно залог да направи с монетите си. Играта е насочена към точна прогноза за среща, следователно крайният резултат се отчита при последния съдийски сигнал, включвайки кратките продължения в двете полувремена.
Позналите играчи генерират печалба спрямо поставения залог и коефициента на срещата. Всяка позната среща генерира точки за крайното класиране. Победител е този играч, който успее да събере достатъчно точки до края на играта. Сумата се разпределя по точно описана схема, като победителят взима 250 лв под формата на бонус, а след това наградата се разпределя по определена схема спрямо останалите играчи.
Изненадващо е, че това е още едно интересно предложение в портфолиото с безплатни игри. Друго интересно предложение е така наречения "Survivor", където всички играчи могат да правят спортна прогноза и да познаят последователно 10 футболни срещи, определени от самия букмейкър. Победител е играчът, който успее да познае 10-те. Понеже играта изисква само един победител, а е възможно двама играча да познаят 10 срещи, тогава победител е този, който първи е натрупал точките. Не трябва да забравяме и още едно приятно предложение, което идва с точен резултат.
Букмейкърът предлага конкретна футболна среща, изисква прогноза за голове на домакините, прогноза за голове на гостите и точна минута за отбелязването на първия гол. Предизвикателствата наистина не са малко и със сигурност ще накарат редица спортни фенове да се насочат именно към тези предизвикателства, особено след като виждаме, че точно тук екипът е открил правилната формула, с която доставя не само добри условия за поставянето на залози, но и разнообразни възможности за игра с останалите играчи, при това с бонус награди.
Можем да забележим, че именно тези практики се забелязват и от професионалните анализатори на Silentbet, които отчитат положителните промени и други важни политики, които отличават този бранд от останалите. Подозираме, че в разгара на спортния сезон ще видим и още по-интересни предложения и други атрактивни игри за феновете на спортния адреналин.

Публикувана на
24 Септември 2020 година