Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Efirbet: Акумулаторните залози са все по-предпочитани сред играчите

Запалянковците все по-често насочват вниманието си към разнообразните системи за поставянето на залози, а както все по-често можем да забележим - акумулаторните залози се завръщат обратно в играта и показват, че носталгията към добрите стари фишове все още е силна, макар и вече да не се попълват с химикал върху лист хартия. Мобилните технологии значително промениха начина за поставяне на залози, но запазиха добрата стара носталгия, а в последствие дори я подобриха. Какво точно представляват така наречените акумулаторни залози. Познати са на феновете и още като права колонка.
В случая един спортен фен може да комбинира коефициента на няколко спортни събития. С избирането на няколко футболни срещи например, всяка има определен коефициент, а печалбата се определя чрез събирането на общия сбор на коефициента и умножаването по поставения залог. Най-често можем да забележим, че този залог е предпочитан най-често за футболни срещи, особено след като програмата се зареди с повече атрактивни предложения.
Ако се чудите защо се наричат така, подсказваме веднага - логично терминът идва от английският термин "acumulate" или натрупване, каквото точно се наблюдава при поставянето на залога. Очевидно е, че въпреки интересните предизвикателства, феновете не биха отказали подобна доза адреналин, особено в началото на сезона, когато всеки следи с интерес подреждането на първенствата, както родното така и всички европейски.
Вниманието към тези залози е сериозно и по тази причина можем да забележим, че много букмейкъри предлагат особени бонуси на по-смелите играчи, такива са бет365, за които има BBCODE код от efirbet като там също можем да открием и спортни прогнози и различни съвети за поставянето на залог. Удоволствието от риска със сигурност е гарантирано при използването на акумулаторните залози, но не трябва да забравяме, че често за тях можем да видим налична и опцията кеш-аут, която може да спести разочарованието на играчите, особено след като знаем, че спортът е изпълнение с обрати и често ставаме свидетели на най-различни изяви.
Има и друга причина, която привлича играчите - възможността за по-сериозни печалби мотивира много играчи да преследват победата, а и често коефициентите привличат играчите към това предизвикателство. А и не трябва да забравяме, че именно тези залози се превръщат в легендарни, особено след като някои играчи често се възползват от възможността да поставят малко необичайни спортни прогнози.
Историята на английски фен, който поставя символична сума на акумулиращ залог за количество жълти картони на десет футболни срещи през уикенда. След доста сериозни изживявания, както той самият разказва, радостта настъпвала, когато съдията бръкне в джоба и пожълти даден футболист за провинение. Разбира се, залогът е валиден, при това благодарение на футболната агресия, а не трябва да забравяме, че историята беше разказана многократно в медиите. Със сигурност можем да открием и други легендарни и смели залози, които стават възможни именно със съдействието на правата колонка.
Акумулиращи залози все по-често се използват и в други дисциплини като баскетбол и тенис, като във втория можем да забележим как някои играчи директно правят прогноза за определен момент от турнирите, най-често осмина финалите. Благодарение на новите функционалности и по-големият контрол при поставянето на акумилиращи залози, феновете се наслаждават, при това с умерен риск, а точно това допринася още повече за удоволствието от играта.

Публикувана на
24 Септември 2020 година