Новина от категория България
Архив на публикациите

Ицо Стоте манекенки прокълнат да умре, убил сина на ресижьора Въло Радев

Видяна: 61000 пъти

Преди да се предаде на сърдечната недостатъчност и инсулта във вторник, култовият бонвиван Христо Сираков многократно се е измъквал на косъм от смъртта. Малцина си спомнят, че Стоте манекенки има зад гърба си две жестоки катастрофи с жертви, като дори лежи 2 години в затвора.
Преди повече от 38 години прави жестоко меле с новата си "Лада", пълна с емблематични фигури от столичните арт среди - писателката Милена Фучеджиева, гаджето й - Ради Радев, син на режисьора Въло Радев, актрисата Ваня Цветкова и друг кинаджия - Огнян Купенов.
Всички са пострадали тежко, а бащата на Ицо, който тогава е голяма клечка в авиокомпания "Балкан", изпраща хеликоптер да спасява младежите. За съжаление Ради умира, а Милена се оказва бременна от него в третия месец. 
Години по-късно Христо отново убива човек с автомобила си и дори излежава част от 2-годишна присъда за рецидива.
Фучеджиева така и не прости смъртта на любимия си на Сираков и дори направи зловещо предсказание по негов адрес преди няколко години: "Мъжете, които са ми причинили най-много болка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава".
"Не съм им искала смъртта. Единственото, което мога да си помисля за ранните им смърти - рано е да умреш между 40 и 60 г., е, че за да причиняваш така болка и да се държиш така долно, тези енергии постоянно живеят в теб. Те се опитват като заразно зло да убиват другите, но в края на краищата ти загиваш от себе си. Мир на душите им", завършва задочната орис на Милена. Христо Сираков си отиде на 64.лупа

Публикувана на
23 Септември 2020 година