Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Лили Иванова с френски пердета

Видяна: 26840 пъти

Наскоро примата на родната популярна музика Лили Иванова се обзаведе с луксозни пердета, които са й били докарани директно от Франция, и вече красят не един, а трите й просторни апартамента в столицата.
Известно е, че от години живее на последния етаж на китна кооперация на столичната ул. "Оборище", в непосредствена близост до френското посолство. Апартаментът с мансарда тя наследява след развода си с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето, Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе.
До края на живота си Лили остава негова голяма любимка - не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати, пише "Телеграф".
През 90-те е имало периоди, когато в апартамента на Лили Иванова не е имало дори и едно перде, защото тогава тя е залагала само на щори. Днес обаче ситуацията е различна. Обикновено залага на белгийски пердета, като ги сменя почти всяка година. Открива софийска фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка.
Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, също си е взема френски завеси и пердета. /show.blitz.bg

Публикувана на
17 Септември 2020 година