Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Млад турски богаташ готов да плаща на Ники Вратарчето, за да е близо до… Николета

Видяна: 20760 пъти

Почти уреденият трансфер на заприличалия на сумист вратар Николай Михайлов в турския елитен Ерзурумспор шокира спортната общественост у нас със своята нелогичност. Вече се пусна приказката, че единствената причина Малката перука да бъде взет в Южната ни съседка е Николета Лозанова.
Президентът на турския клуб, детето-чудо на турския бизнес Хюсеин Юнеш, бил отдавнашен фен на пловдивчанката и бил готов на всичко, за да има възможност да си пробва късмета с нея. Включително и да плаща заплата на нефелното й във футбола гадже. През 2016 г. Юнеш, който днес е на 38, опитал да се свърже с Ни Ло. Тогава заварката не станала, но амбициозният мултимилионер не се отказал.
"Още когато за първи път я видя на фотосесия в инстаграм, Хюсеин полудя. Зарече се, че ще я има на всяка цена, а той не е човек, който се спира пред каквото и да е", твърдят служители на турския богаташ.
Юнеш основава първата си компания в началото на века, когато е само на 18 и днес е собственик на десетки фирми, които се занимават с всичко от петролни продукти, до фармацевтични изделия. Футболен фен от дете, той закупи никому неизвестния Ерзурумспор и го изстреля този сезон до местната Суперлига. В отбора му играят куп скъпоплатени чужденци, така че едва ли надницата на Ники ще се опре на Юнеш, стига Николета да се съгласи да се премести с него.
"Едва ли има нормален човек, който си мисли, че някой ще даде пари за Михайлов, който едва си връзва бутонките, ако няма някакви задни мисли. Само че турчинът може да остане капо, тъй като Ни Ло трудно ще си зареже биснеса в България, за да гони дивото с Ники", смятат запознати.лупа

Публикувана на
16 Септември 2020 година