Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гурбетчия наръга младия любовник на шавливата си жена

Видяна: 26657 пъти

Кървав екшън заради невярна съпруга се разигра насред Стара Загора на тротоара пред централна поща посред бял ден. 47-годишен мъж измъкнал нож с 20–сантиметрово острие и със замах го забил в бедрото на любовника на жена си.
От раната бликнала силна струя кръв, най-вероятно заради прерязана артерия. Раненият рухнал върху базалтовите плочки, разказаха очевидци на сцената, разиграла се пред очите на двадесетина мъже и жени около 18,00 часа във вторник. Пристигнала линейка, която отнесла 38-годишния любовчия. Извършителят доброволно предал ножа на униформените полицаи. При тест с дрегера не е установено наличие на алкохол.
И двамата участници в свадата не са криминално проявени. Запознати коментират че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник. Задържаният разказал, че разбрал за изневярата на съпругата си преди ден, след завръщането си от гурбет в чужбина. Пробвал да изясни ситуацията по телефона, но заместилият го в семейния креват категорично отказал да прекрати любовната си връзка. /блиц

Публикувана на
16 Септември 2020 година