Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

На Благо му сложили юзда

Видяна: 27084 пъти

Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек, а това дължи само и единствено на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо, научи HotArena.
"Благо не би отсъствал след 20 часа", споделят изкусителната красавица по повод съмненията, че именно той се крие зад една от маските в "Маскираният певец". И ако до появата на сина им те щурмуваха дискотеките заедно, сега Благо чинно чака Златка да му сервира вечерята вкъщи.
Въпросите към бившата плеймейтка по повод отношенията и с един от най-провокативните родни футболисти не спират. Феновете се интересуват от всяко тяхно действие, а Злати не пропуска да лее е опит в мрежата. Тя признава, че няма какво повече да иска да промени в избраникът си, защото той изцяло е сменил нрава си откакто са заедно. Семейството им е повече от традиционно, а семейните обеди и вечери са повече от задължителни. За всеобщо учудване силиконката признава, че умее да завърти почти всичко над печката, а по време на извънредното положение дори засилва уменията си в кухнята.

Публикувана на
16 Септември 2020 година