Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Роксана изригна

Видяна: 10675 пъти

Много хора подозират, че Тони Стораро е инсценирал заболяването си с коронавирус и дори го обвиниха, че е взел пари при запълване на бройката на болните.
Изпълнителят на "Милиони звезди" е крайно разочарован и обиден от такива хейтърски подмятания, че не може място да си намери от яд. А неговата колежка Роксана взриви мрежата с коментар по темата, който дълго ще отеква в публичното пространство.

"Ще бъда много кратка и ясна, защото не понасям, когато се говорят и пишат глупости за достойни хора, какъвто за мен е моят колега, приятел и учител на сцената Тони Стораро. Разочарована съм, ядосана съм от факта, че с лека ръка, абсолютно безкрупулно се опитвате да изцапате името му", пише в Инстаграм звездата на "Пайнер".
И допълва: "Според някои хора той не е бил болен, а се е преструвал на такъв, защото е взел пари . Тези хора ,които твърдят това, значи никога не са си били близки с него и него познават, но него и уважават . Стораро е човек на честа, достойнството, морала, семейството и честността. Той никога не би приел подобно нещо,той никога не би слязъл толкова ниско, той никога не би нахранил семейството си с такива пари, защото е истински мъжкар, господин, син, родител, съпруг, дядо, колега и приятел".
"Тонка, желая ти да си ми жив и здрав, благословен и много щастлив с цялото си прекрасно семейството. Добре дошъл у дома ,оправяй се бързо, защото всички те очакваме отново сред нас. Обичам те безкрайно много", бяха думите на Роксана за излекувания вече Тони Стораро./ show.blitz.bg

Публикувана на
16 Септември 2020 година