Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Сервитьор изнасили 15-годишна в петзвезден хотел

Видяна: 14640 пъти

В един от петзвездните турски хотели сервитьор е отишъл в стаята, където се намирала 15-годишна рускиня, и е извършил сексуални действия спрямо ученичката, съобщава Hurriyet.
Момичето пристигнало на почивка в Анталия, Турция, заедно с родителите си. Подробности за инцидента не са дадени, но е известно, че семейството на жертвата на сервитьора, който работи в хотела, вече е съобщило за инцидента на местната прокуратура.
Първо родителите на момичето се обърнали към персонала на хотела с молба да извикат полицията.
Ръководството на хотела, според информацията, решило да скрие инцидента и да запази репутацията на бизнеса. "Той работи при нас от четири години. Видял е руското момиче да се целува с друг летовник. След това тя е спряла сервитьора, който преминавал покрай стаята й, и помолила: "Не казвай на мама". Последвалите действия са станали точно след този диалог", разказал е своята версия за инцидента генералният мениджър на хотела Фатма Доган.
Родителите на момичето са написали заявление срещу сервитьора, както и спрямо цялото ръководство на хотела.
Съобщава се, че консулът на Русия в Анталия Иван Степанов също е подал жалба до Министерството на туризма и Асоциацията на туристическите хотелиери на Средиземноморието.блиц

Публикувана на
16 Септември 2020 година