Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Крис Евънс позира с гей порно актьор

Видяна: 10004 пъти

Да не би Крис Евънс да се е ориентирал към бизнеса за възрастни, питат се негови почитатели, след като преди два дни в социалните мрежи изтече видео, в което се виждат снимките в телефона му, а измежду тях мнозина успяха да видят предполагаемото мъжко достойнство на актьора, изиграл Капитан Америка.
Съвсем очаквано социалните мрежи завряха от коментари, а преди скандалните фотоси да бъдат изтрити от мрежата, те все пак бяха споделени над 3 милиона пъти.
Днес пък в инстаграм беше публикуванa снимка, на която Крис позира с популярен гей порно актьор. Това допълнително наля масло в огъня и развинти до краен предел фантазиите на някои от мъжете фенове на холивудския красавец. Коментарите им варират между “Ех, защо не съм между тях” и “2020-а все пак не е чак толкова гадна”.
Кратко проучване обаче показва, че кадърът на Крис Евънс в компанията на порно актьора Колби Янсен е от 2015 г. Публикуването му отново днес вероятно цели да продължи истерията, предизвикана от изтичането на любопитния кадър с мъжкия орган през уикенда. Тогава Капитан Америка публикува видео в профила си в Instagram, в част от което обаче се вижда телефона на Евънс и по-точно как е отворил галерията си. И ето там доста хора са видели снимка на мъжко достойнство в целия му блясък. /лупа

Публикувана на
15 Септември 2020 година