Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

И Кали спира да пее

Видяна: 11468 пъти

Спира ли Кали да пее - това се питат феновете на фолк дивата, която няма никакви участия. От началото на пандемията от коронавирус певицата се е отчела само с една изява. На 27 август тя е извила глас в Харманли и с това се изчерпват работните й ангажименти за цели 8 месеца, пише в. „Уикенд”. Въпреки че е намалила хонорара си на едва 1000 лева, към нея няма какъвто и да било интерес.
В началото на 2020 г. е имала няколко участия, след това дойде „китайският вирус" (по Доналд Тръмп), клубовете и дискотеките бяха затворени до юни месец, но дори и след отварянето им никой не иска да кани фолкаджийката да се изявява в кръчмата му.
Не е изкарвала нови песни от доста време. Тя лежи на стари лаври и чака да има ангажименти, без да прави нова продукция.
Не се вълнува особено от липсата на участия, защото се е отдала на любовта си със значително по-младия от нея Анастас Червенков, известен с прякора Наско Салфетката. Не се спира да ходи по почивки с любимия си, който се оказа заможен млад
Като капак тя реши да напусне „Пайнер” и обяви, че вече сама ще се продуцира. Е, до момента не е продуцирала нито една нота. /лупа

Публикувана на
15 Септември 2020 година