Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво се препоръчва този вторник

Видяна: 22936 пъти

Овен
Най-добрият ден в месеца за сделки с недвижим имот. Може да се раздели наследство или територии, за които се спори отдавна. Родените в третата декада ще извадят късмет и при огледи, ще намерят нещо подходящо за себе си или за децата. От действията ви днес зависи щастието на семейството и бъдещата ви работа. Търсете и подходящия магазин, ателие или офис.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Следете кръвното, не се товарете с тежка физическа и умствена дейност. Да не се подаряват отрязани цветя. Поне в едно направление на живота се очертават скъсвания и прекратяване на отношения, които до момента са изглеждали непробиваеми. Родените в третата декада може да изберат публичната изява пред семейните срещи и ценности. Даваме си сметка кой и доколко ни цени.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес може да придобиете, да купите или да преотстъпите собственост. Ако разполагате със средства, добре е да ги вложите в покупка на имот. Подсигурете бъдещето на деца и внуци. Денят е с ведра и пречистваща енергетика. Освободете се от всякакви товари, които повече не може да носите или да обслужвате. Нищо важно не планирайте за утре, когато лесно ще ви оплетат в интриги.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от дните, в който може да стъпите на сигурно, да си осигурите нужния терен за развитие на бизнеса, да намерите и закупите собствен дом или офис. От значение е на каква база ще стъпите. Не се колебайте да се срещнете с брокери. Ден на прозрение за това къде ви и е мястото и къде ще се чувствате добре и може да се окопаете в моментите на криза. За утре не насрочвайте важни дела.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят е зареден с много любов и признателност. Подредете деца и внуци. Моментът е благоприятен за сделки с недвижим имот и за уреждане на наследствени отношения. Всичко предприето ще ви носи удовлетворение и успокоение. Денят е с хармонична и ведра енергетика, която действа пречистващо и обновяващо. Вредното и лошото се изхвърля.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Благоприятен ден за нови начинания. Всичко, което се посади в градината на личния ви интерес ще даде богата реколта. Може би и зимата ще почака докато узрее посятото днес. Всяка идея ще носи букет от възможности. Стартирайте нова дейност, уредете имотни и наследствени отношения, намерете квартира и офис за вас или за децата. Нищо важно не отлагайте за утре.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден с хармонична и ведра енергетика. Прочистете мислите, тръгнете в посока на обезпечаване на семейните нужди. Сега е момента да се закупи имот, да се препише нещо на децата и да се осигури терен и място за развитие на бъдещата ви дейност. Ще намерите точните посредници и сами ще изиграете такава роля. Пазете очите, не работете дълго на компютъра.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
След напрегнатите моменти в предните дни днес се замисляте за бъдещето, за имотите, наследствата и придобивките, които се налага да делите къде с лоялни, къде с нелоялни партньори. В този ден е важно да си защитиш гърба, да обезпечиш и децата си с дом или с база, където да се развиват, да работят и да живеят в бъдеще. Не оставайте нищо на случайността, наемете адвокат.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес осигурявате базата, вилата, имота, апартамента или офиса нужни за бъдещия ви личен и професионален живот. Участвайте в брокерски дейности. Приятели може да ви предложат изгодна оферта. Нищо важно да не се отлага за утре, когато съдбата ще ви подложи крак, а и околните ще се постараят да излезете от играта. Сега е момента да посеете семената на бъдещата реколта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес е добре да се уточняват битови въпроси, да се преговаря по имотни делби и да се реши кой какво ще ползва или получи при евентуални наследствени дела. Препоръката е да се правят огледи на терени. Ако нещо ви хареса бързо го капарирайте. Пазете очите, не планирайте за утре старт на нова работа, дейности и инициативи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Денят е ведър и хармоничен, но за вас носи някаква щета, възможност да направите неизгодна инвестиция, да дадете без пазарлък имот или трудно спечелена придобивка. За вас това ще бъде ден на криворазбраната лоялност и почтеност, които носят лични загуби, докато човекът, заради когото правите тези отстъпки дори няма да разбере и да се трогне от жертвите ви. Мислете за себе си.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес е важно да хвърлиш котва в ново пристанище, да се обзаведеш с жилище, офис или терен, на който да развиваш бъдещата си дейност, да работиш и настаниш семейството си. Някой урежда документи за учене и работа в чужбина, друг печели дело за наследство, а трети получава призовка за подобни дела. Огледайте се, наблизо е спасителният за вас бряг. Не протакайте нещата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
15 Септември 2020 година