Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Новият на Мария Игнатова знае 7 езика

Видяна: 21800 пъти

Новият на Мария Игнатова - Ивайло Цветков, е роден на необичайна дата - 29 февруари 1972 година, узна HotArena.
Заради това и не празнува често рождения си ден. Самият той не обича да говори за себе си. Преди години е споделял, че намира смисъл да общува само с жена си и дъщеря си Анна, но днес е разделен с майката на единственото си дете. Запален меломан, от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов. Той говори 7 езика, включително мъртвите като латински и старогръцки. 
Засега с Игнатова мълчат как са се запознали и кога са усетили привличане един към друг. За първи път двамата се появиха заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян преди малко повече от месец и така официализираха слуховете, че са най-новата светска двойка. На същото парти бившият на Игнатова Димитър Рачков показа новата блондинка в живота си - плеймейтката Анита Димитрова. 
Близки до Мария свидетелстват, че тя буквално е разцъфнала покрай новата си любов. В последните месеци беше изпаднала в криза заради позорния според нея начин, по който бе зарязана от Рачков. Двамата сложиха край на връзката си в края на 2018 година, след като изкараха близо 5 години заедно, пише Минаха години.

Публикувана на
14 Септември 2020 година