Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 22936 пъти

Овен
Днес всичко има тенденция да тръгне като по вода. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Лъва. Препоръчват се работни срещи с шефове и потенциални бизнес партньори. И в любовта няма да бъдете излъгани. Някой може да срещне сродната си душа, да получи и да направи предложение. Бъдете активни по всички направления на живота и ще се похвалите с победа.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Този ден руши прегради, но някои от тях са били и защита в бурите на живота. Луна и Венера сключват пречупващ аспект с Уран от Телец. За родените около 1 май денят ще донесе желани промени, които в последствие ще ви се иска да не са се случвали. Спазвайте правилата на пътя. Точно днес не си насрочвайте любовни срещи, на които ще уточнявате отношения. Бъркате в избора.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Прекрасен ден за активни действия, които ще ви осигурят напредък. Стартират светски прояви и мероприятия. Съвпадът на Луна и Венера в Лъв стимулира шоуто, насочва погледите към светлините на прожекторите и ни откъсва от трудностите на ежедневието. Водете преговори, явете се на конкурси, обадете се на тези, които обичате. Тази вечер може да срещнете и любовта.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Тенденцията е всичко да намери разрешение и проблемите да се оправят. Пренареждат се и отношенията в семейните дела и в любовта. Препоръчват се участия в светски събития, в конкурси и състезания. На едно място получавате подкрепа, а на друго ограничение на правата. Дано това ви подскаже с кого и накъде да вървите. Ден на реката, а тя може да преодолее всяка преграда.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес и утре Луна и Венера са в съвпад в знака на Лъва. Чудесен момент за светски мероприятия, за любовни срещи, за запознанства и участия в престижни модни конкурси и състезания. Където и да се появите ще блеснете и ще направите впечатление. Родените в първата декада ще изживеят и стресови моменти, за които един ден ще си спомнят с усмивка, но днес може и да поплачат.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Тази вечер Луна и Венера се целуват в знака на Лъва. Постарайте се да присъствате на бляскави тържества и партита. Вероятни са запознанства, възможност да влезете в престижна среда и да спечелите овации. Работата ви ще бъде обект на внимание. Може да получите поръчки или заявка за бъдещи съвместни дейности. Оглеждайте се, рекламирайте се. Ден на реката от възможности.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на реката от възможности, особено във връзките и в любовта. Луна и Венера се целуват в нощното небе, а този аспект в знака на царствения Лъв ще даде бляскавост на връзките, ще ни предложи вариететна програма и възможност да дадем и покажем най-доброто и артистичното от себе си. Време е да се облекат ослепителните реквизити, да се завладее сцената и ничие сърце.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
За родените около 1 ноември обстановката е доста напрегната и конфликтна. Внимавайте при пътувания, не влизайте в скандали и разправии, следете къде оставяте важните документи и портмонето си. Но в този ден по-важно е къде ще оставите сърцето си. Луна и Венера от Лъв са в конфликт със Слънцето ви. Един ще изневери, друг ще разбере за изневери и щастието ще отлети.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Тенденцията е да успеете във всяко начинание, да си върнете загубените позиции в бизнеса и в любовта, да спечелите и нови партньори за бъдещето и да осъществите печеливши съвместни инициативи. Тази вечер и в любовта сте на първа линия. Очертават се срещи и запознанства, които ще ви заредят и ощастливят.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден за среща с любовта. Ще имате успех и при планираните публични изяви. Уредете си срещи и се явете на конкурси. Може да се преодолее всяка преграда. Тази вечер може да срещнете любовта и да направите бебето. Препоръчват се водни процедури. Близо до вода ще получите и неочаквано вдъхновение. Сънищата от тази вечер показват дали при вас всичко е наред в секса.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Родените в първата декада рязко може да сменят курса и посоката стопирани от неочаквана преграда. Бъдете внимателни на пътя и ако срещнете непреодолимо препятствие заобиколете вместо да се блъскате в него, да упорствате, да хабите сили и средства. Вечерта ще ви поднесе неприятни усещания в любовта. Може да разберете за изневери и сами да изневерите дори и на пук.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се уреди и намести съобразно вашите изисквания и желания. Разбира се, че ще се наложат и някои компромиси, за да заобиколите преградите издигнати от конкуренцията. Пътят ви лъкатуши между личните ви амбиции и тези на другите. Привлечете приятелска и роднинска подкрепа, осигурете си юридическо обезпечение и защита.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
14 Септември 2020 година