Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази неделя

Видяна: 20120 пъти

Овен
Родените около 10 април са на прага на законови предизвикателства. Препоръчителна е среща с капацитет в областта, в която назряват проблеми и не знаете как да се справите. Не се срещайте неподготвени с хората, с които имате да делите нещо и да преговаряте по спорни въпроси. Сега е момента да си намерите адвокат, ако предстоят имотни и наследствени дела.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
От днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва директно в знака на хармоничния ви Козирог. Ще се стартират юридически процедури, ще получите предимства, ако водите дела. Не бива да се бърза. Добре обмислете належащите стъпки и инициативи. Вечерта ще ви сблъска с тежки отношения и положения в семеен и приятелски план. Внимавайте при пътувания до утре на обед.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Символ на деня е жабата в блатото. Опиваме се от собствените си достижения, не сме склонни да приемаме друго мнение или пък критика. Така всички оставаме в блатото и не виждаме изход от кризата. В този ден е препоръчително да посетите учители, консултанти и специалисти, които биха ви дали компетентно мнение по важните въпроси в живота ви. Не правете прибързан избор.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Очертават се конфликти по важни житейски позиции. Днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Козирога. В хороскопа ви се задейства планетен кръст. Някой ще вземе решение за прекратяване на връзка, друг ще се опита да преговаря и да реши належащите семейни и имотни въпроси, но ще се сблъска с неразбиране.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Един от критичните и опасни дни, в които хората трудно се контролират, надвикват се и крещят по незначителни поводи и развалят отношения градени с години. Въздържайте се от активна дейност, за да не стигнете до големи енергийни загуби. Препоръчва се и диета. Сведете контактите до минимум. Проведете консултации само с капацитети в интересуващата ви област.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на напразно суетене. Лесно може да се влезе в конфликти. Добре е да се вземе съвет от капацитет. И при вас ще дойдат хора търсещи компетентно мнение по въпроси, за които знаете и можете много. Дайте всичко от себе си, но оставете другият да вземе крайното решение. В този ден всяка информация може да се изопачи и модифицира според обстановката или нечии нужди.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените в третата декада попадат във водовъртежа на тежки семейни и професионални конфликти. Бъдете особено внимателни и не влизайте в единоборства. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Очертават се прибързани реакции, раздели и обиди, които трудно ще се забравят. Отложеното за следващите два дни ще тръгне като по вода, ще ви донесе успехи и пари.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес не сте склонни на компромиси, но ще ви се наложи, ако искате да има мир и любов. Не планирайте командировки и отсъствия от дома до вторник. Денят започва приятно, но до вечерта някаква сянка се спуска, намесват се странични хора и фактори, една тайна излиза на яве или ви кара да излъжете отново. Предстои тежка вечер на обяснения. Бъдете пределно дипломатични.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока в знака на съседа ви Козирог. От днес ще започнат да действат точни закони и предписания. Ще се върне яснотата в отношенията, но нищо няма да се даде лесно и без провокации от страна на конкуренцията и от тези, които стоят в сянка. Но все пак хоризонта ще се поразчисти и ще се долови правилната посока.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Родените в третата декада трудно ще запазят семейния мир. Луна, Марс и Меркурий образуват кръст с трите планети във вашия знак. Тенденцията е към конфликти и раздели. Трети лица ще ви дават съвети и ще ви качват кръвното със забележките си. По незначителни поводи пламват семейни войни. Днес Юпитер от Козирог тръгва в директна посока, а това ще помогне да спечелите юридически битки.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Този ден променя обстановката, канализира насъбраната енергия в агресивни действия спрямо всички, които са на друго мнение или не покриват нашите изисквания. Лесно губим самообладание, влизаме в преразход на сили, чувства и средства. Желателна е среща с учителите. Може да ви потърсят за съвет. Бъдете готови да го дадете, дори и сами да се нуждаете от подкрепа и съвет.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока. Ще потръгнат водените дела, ще се задвижат важните за вас и семейството ви юридически процедури. Чакайте повишение и преназначение. Посъветвайте се с някого, преговаряйте, уточнете позициите си. Не влизайте в словестни двубои. Има си законови рамки и изисквания, които трябва да проучите и използвате.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
13 Септември 2020 година