Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Metallica с нов албум

Видяна: 9089 пъти

На 28 август Metallica издадоха концертния албум S&M2. Този забележителен проект в дискографията на рок величията, и в музикален, и във визуален аспект, улавящ над 2 часа и половина, в които James Hetfield и компания обединяват сили с близо 80 музиканти от Симфоничния оркестър на Сан Франциско, застана на 4-то място в класацията Billboard 200 още в дебютната седмица и под №1 в австралийския чарт.
С 56 000 еквивалентни бройки за първата седмица на пазара в САЩ, от които 53 000 чисти продажби на копия от албума, сетът е продължение на S&M от 1999 г., който достига №2 в американската албумна класация, а очакванията на критиците и на феновете са новото издание да завоюва върха. Последно, на челната позиция траш/хеви метъл титаните застават с Hardwired...To Self-Destruct през 2016-а.
С 4-тото място в Billboard 200 Metallica записа няколко постижения, а именно: S&M2 е 11-ият им албум в Топ 10 на американския чарт - можете да проследите историята тук като в последните пет десетилетия групата има поне една нова творба измежду най-добрите десет на тази класация! Само през 90-те години пък цели три техни албума са превземали първото място. /лупа

Публикувана на
12 Септември 2020 година