Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме днес

Видяна: 23607 пъти

Овен
Днес родените във втората декада ще трябва да изплатят стари сметки. Спазвайте правилата и закона, не противопоставяйте професионалните на семейните задължения. Не планирайте за утре действия и преговори в неблагоприятна и агресивна среда. Конфликтите са неизбежни, особено там, където се делят пари и територии на влияние. Шест планети образуват кръст с Марс от вашия знак.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Телец
Днешният ден дава възможност да се довърши определен ангажимент, който ще донесе пари и ползи. Освободете ръцете, ума и сърцето за предстоящите нови задачи. Почивайте. Намерете тихо и спокойно място, медитирайте, направете равносметка на отношения и наличности. Не реагирайте на покани за тържества в утрешния ден, когато се очертават конфликтни ситуации.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на пасивност. Доверете се на сетивата и ако ви се иска да останете някъде, останете и откажете другите ангажименти. Започнатото в този ден с желание за печалби ще зацикли и ще обслужва чужди интереси. И за утре откажете поканите за преговори от всякакъв характер. В момента е важно да се запази статуквото и мирът, а не да се правят прибързани изказвания и промени.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес и утре Луната от вашия знак образува конфликтни аспекти с 5 планети. Този ден изисква да стигнеш до края, така както си дал дума преди. Изпълнете дадените обещания, но се постарайте да избягвайте пренапрежението на физическо и духовно ниво. Противопоказно е да се бърза, да се нарушава спокойствието у дома и това на другите. Ограничете до минимум контактите с непознати.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Лъв
Казано е, че „пилците се броят на есен”. Днес започвате такова броене, получавате възнаграждението си за усилията в миналите месеци и постигате поне една крайна цел. Постарайте се да си върнете дълговете и да изисквате от длъжниците да ви се издължат. Нищо ново да не се предприема преди да се направи рекапитулация на приходите и разходите.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Сведете до минимум страничните контакти. Днес не се препоръчва старт на нови дейности и започване на нови връзки. Малко повече изолация ще ви помогне да подредите и осмислите нещата от живота си и да подредите приоритетите. Обърнете повече внимание на нуждите на семейството и децата. Луната е в знака на трона си Рака, който отговаря за дома и семейството. Другото да почака.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес сте в тежка юридическа позиция. Каквото и да предприемете ще сбъркате. Работа и семейни дела са противопоставени. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. Днес е важно да се развържеш, да приключиш с обещаната работа, да си върнеш дълговете, да разчистиш всички стари сметки и в началото на другата седмица да мислиш за нещо ново в личен и професионален план.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Скорпион
В днешния ден е добре да влезем в личната си градина или в тази на собствения си интерес и да оберем реколтата. Дори и в тази тежка година ще има с какво да се похвалите, какво да откъснете и сложите в буркани. Може да ви зарадва и важна семейна придобивка за вас или за децата. Пребройте пилците и наличностите и си направете равносметка. Не е ден за старт на нови начинания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес стойте далече от случайни контакти или от срещи с приятели, които винаги ви карат да плащате сметката. Намерете тихо и спокойно място и си направете равносметка. Ще промените възприятията си към света и ще почувствате някакво облекчение. Слушайте гласа на интуицията, а не чуждите съвети и доводи. Противопоказно е да се бърза. Не взимайте решения за нови инициативи.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес сте дистанцирани, не позволявате намеси, не сте склонни на съвместни пътувания или участия в дейностите на близките. Наблягате на личните си дела, които не търпят отлагане. Вероятни са конфликтни ситуации. Добре е бавно и спокойно да се движите към целта, да отбивате атаките и да не започвате нищо ново независимо увещанията и натиска, който ви се оказва.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
3
Здраве
Водолей
Ден на костенурката, която е ваш личен символ и тотем. Движете се бавно. Не позволявайте да ви предизвикват. Не се отклонявайте от избрания път, независимо изкушенията. Не проявявайте излишна активност и не се ловете на бас. Не влизайте в нерегламентирани връзки. Ден за диета, за прочистване на тялото и душата на спокойно, зареждащо и релаксиращо място.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес всичко ви се отдава с лекота. Приключвате успешно работа, с която отдавна се занимавате и вече може да обърнете внимание на нуждите на близките и децата. В този ден е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли още в следващите дни, а това което завършите ще донесе късмет и придобивки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
/монитор

Публикувана на
12 Септември 2020 година