Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден ще е този петък

Видяна: 22480 пъти

Овен
Рисков ден за родените в първата декада. Луна и Меркурий сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Да не се работи в екип. Не предавайте работните си проекти, някой може да си ги присвои и да ви извади от играта. Опитайте да излезете на светло с нов договор и да получите по-голяма лична самостоятелност. Не влизайте в съавторства и съвместни делови начинания.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Навлизаме в период, в който старото се руши. Лесно е да го направите, трудно е после да се изгради нещо ново и стабилно. Постарайте се да си осигурите тази здрава основа за бъдещето. Денят се свързва с ремонтите и строителството. Някъде ще се започне от нулата, другаде ще има само козметични промени, но все пак с нещо от миналото ви ще се приключи. Ден на инвентаризация.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Старото си отива. Предстои ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Стъпвате на нова база, която ще изисква съобразяване с променящите се условия на средата. Не си позволявайте козметични промени, за да не изпаднете от играта. Днес всеки трябва да заяви действителната си позиция за бъдещето. Може да се намери лекарство за тежка болест и проблем.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес се срива кулата от карти, която от доста време редите. Навлизаме в период, в който старото ще си тръгне, а новото няма да може да се спре. В такъв момент за всеки е важно да намери нова база за бъдещето. Постарайте се да си осигурите варианти за отстъпление или настъпление. Не се явявайте неподготвени на професионални и публични мероприятия. Конкуренцията дебне.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на лично откровение за правилната посока и избор. Събуждат се заспали чувства, страсти и потенциали. Може да се заемете с отлагани в миналото лечения и да си осигурите нужните лекарства. Време е да се започнат строителни и преустройствени дейности, да се разшири и облагороди терена, на който ще се развивате и работите в бъдеще.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес сменяте посоката, обръщате нова страница в професионалните и лични връзки. Всичко предприето ще носи полза, стига да е добре замислено, претеглено и съгласувано с когото трябва. Ден с огромна преобразуваща сила, която помага да се измъкнете от проблема, да намерите подходяща работа и среда и да се устроите на ново място. Включете резервите на пълна мощност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Навлизате в рисков тридневен период, в който в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Може да бъдете въвлечени в опасни връзки, които ще донесат тотална промяна в начина ви на работа и живот. Днес старото се руши, нужни са реформи, които е добре да произлязат от вас, а не да ви сварят неподготвени. Подсигурете си базата и защитата, преговаряйте с потенциални съюзници.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за нови начинания, особено такива, които ще осигурят стабилна база и основа за бъдещето, за новата ви работа или за новите бизнес ангажименти. Може да подпишете изгоден договор, да си осигурите нужната подкрепа и инвестиция и да намерите терена, на който да започнете нова дейност. Ще получите откровение за бъдещето. Застанете на стартова позиция и чакайте сигнал.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Денят може и да не започне по правилата, но до вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Старото си отива, правят се стъпки в нова посока, по нов начин тръгват отношенията и сключените договори ще бъдат равностойни. Ще се окажете търсени и желани там, където преди сте получавали откази. Имате шанс да заемете по-добра позиция в любовта, в бизнеса и в живота.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на болезнени решения и трансформации у дома и на работното място. Взимате решение къде и с кого да живеете, накъде да насочите бизнеса и личните си ресурси. Сега е момента да се заемат нови територии, да се помисли за строителни дейности и ремонти, които ще донесат разширение и необходимите ви защити. Привлечете спонсори и приятели, на които в миналото сте помагали.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на откровение за бъдещето. Сякаш се събуждате от сън, усещате каква е важната посока и накъде трябва да се върви, за да поддържате едно постоянно ниво на развитие в бизнеса и в личните отношения. Ден с огромна преобразуваща сила, която ще помогне да се установят нови отношения, да се излезе от кризисните положения и да се започне начисто на нова навивка на развитие.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Сутринта и най-малката капка ще прелее чашата на търпението. Към обед вече се справяте с проблемите, намирате правилното решение и постигате нужното примирие. Може да се подпише важен договор. Уговаряте подробностите за бъдещите съвместни действия. Намирате верния подход и си осигурявате подходящата база, нужните финанси и разрешителни за дейността ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
11 Септември 2020 година