Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да правим този четвъртък

Видяна: 25080 пъти

Овен
Днес се освобождават инстинктите на хищника. Захапката е жестока. Всеки трябва да си даде сметка каква роля е склонен или принуден да играе и в какви отношения може да влезе като хищник или жертва. Неблагоприятно за съвместни действия и за подписване на нови договори. Ще се действа и ще се печели от позиция на силата. Апетитите са огромни, действат задкулисни сили.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност не предриемайте оперативни намеси особено в областта на дихателната система. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не е ден за изневери. Ролите се сменят и от преследвачи може да се окажете преследвани и компрометирани. Ден за прошка. Приемете каещите се грешници.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес в хороскопа ви действа кармичен кръст. Както и да постъпите ще сбъркате. Но и да останете пасивни не си е работа. Ден на коренната реформа. Старото се руши, някой се опитва да вземе юздите от ръцете ви и да се качи на капрата вместо вас. Конете са обезумели. Отварят се огромни апетити. Скандалите са неизбежни. Никой няма да направи компромис, а тълпата е неуправляема.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на крокодила, а той като захапе не пуска. На всички нива се отварят огромни апетити. Тенденцията е към разправии, към семейни и професионални войни и авантюристично поведение, за което си даваме сметка след като белята вече е станала. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Напрежението на улицата и у дома може да ескалира по незначителни поводи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Тенденцията е към конфликти, скандали и авантюристично поведение. Отнасяйте се внимателно към идеите, които ви подхвърлят, но сами може да направите приемливи за другите личните си амбиции. Водят се битки зад кадър. Ще имате печалба, дори и привидно да ви победят. Приключете проект, който ще донесе не само пари, но ще ви осигури желаната популярност и слава.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Не очаквайте да ви направят отстъпки и компромиси. Където и да отидете ще срещате агресивно настроени хора, които ще се държат ултимативно. Преговорите ще зациклят, ще се поставят неизпълними условия и ще се действа от позиция на силата. Може да станете обект на провокации и съблазни. Всеки гони ползата и не се съобразява с другите. Изолирайте се максимално.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Не участвайте в демонстрации на сила. Опитайте като за последно да се разберете с мирни средства, но ако не се получи вече може да действате с тоягата на принудата. Каквото приключите в срок ще донесе ползи и пари, а каквото започнете ще зацикли. Време е за коренна реформа в подхода, в начина ви на работа и живот. Почистете дома, разчистете си сметките.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Не предприемайте важни стъпки и инициативи. Днес всеки тръгва с голямата кошница, иска максималното и не е склонен на компромиси. Стойте далече от разгневената тълпа и не се намесвайте в отношенията на другите. Лесно възникват конфликти, а скандалите пламват по незначителни поводи. Не давайте непоискани съвети, отложете важните преговори за утре.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Луна, Слънце и Нептун образуват кръст със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни и отговорни за делата и избора си. Ден на огромните апетити, които може да ви вкарат в капани на страстта и лековерието. Не ходете по митинги, стойте далече от места на конфликти и разправии. Точно днес не провеждайте неприятни разговори, на които смятате да поставяте ултиматуми.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на насилие, старото се руши. Налагат се нови правила, влизат в сила нови споразумения, които ще ограничат нечии права и пълномощия. Ще се действа от позиция на силата. Ако искате да доминирате влезте в съответната делова или политическа група, изберете своя клуб по интереси. Без екипна работа няма да успеете, да спечелите и защитите позициите си. Властва правото на силния.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Може да приключите успешно задачи и творчески проекти, които ще ви донесат популярност и слава. Бъдете внимателни. Днес всеки тръгва с голямата кошница и е решен на всичко, за да получи желаните постове, пари и екстри. Дистанцирайте се от хора с огромни апетити. Работете самостоятелно, не влизайте в колективни инициативи, за да не ви използват.
6
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Слънце и Луна образуват кармичен кръст с Нептун и с рожденото ви Слънце. Очертава се тежък и рисков ден, с проблеми между родители и деца, с поставяне на ултиматуми и неадекватно поведение, което може да ви вкара в преразход на сили и средства. Контролирайте нещата, не прекалявайте с исканията и претенциите. Вероятни са скандали и авантюри. Апетитите нарастват.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
10 Септември 2020 година