Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще ни влияе тази сряда тръгващият ретроградно Марс

Видяна: 20440 пъти

Овен
От днес до 14 ноември вашата управляваща планета Марс ще върви в ретроградна посока. Това ще бъде период на непримиримост и провокации, на тенденция към революционни и агресивни събития, които може тотално да променят много човешки съдби. Старите сенки от миналото се надигат и завладяват умовете. Дано сме си научили уроците, но със сигурност и нови ще получим.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Марс тръгва ретроградно в Овен. Мечката заиграва у съседите ви, така че може да я очаквате и у вас. Проучете как може да се реши спорен семеен въпрос. Ден на тайното знание. Някой ще използва и шпионски средства, за да си осигури нужната информация. Всичко, което проучите и научите независимо как и по какъв начин ще ви влезе в работа. Подновете делови участия.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден за преговор на старите уроци. Луната навлиза във вашия знак и провокира двойственост в отношенията. На един обещавате едно, на друг друго, а трети оставяте да дърпа конците и да се изявява от ваше име. Бъдете внимателни, не давайте никому излишни пълномощия. Вечерта ще бъде конфликтна, ще се наложи да направите нежелани компромиси. Приберете се навреме.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен ще рестартира старите проблеми, ще изисква нов подход и ново решение на това, което сте занемарили и оставили без внимание. Връщате се към стара отговорност и грижа, край с почивките. Подновете преговорите с роднини по имотни и наследствени въпроси. Всичко, което научите и проучите е от значение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Тръгващият ретроградно Марс в Овен ще ви активизира в посоката, в която сте се отказали да се борите в миналото. Този път може да спечелите битката и до средата на ноември да си върнете отнети позиции, права и лични територии на влияние. Денят активизира инстинктите за преследване. Проучете конкуренцията. Излизате от период на изгнание. Взимате си своето от живота.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Действайте самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Всяко влизане в зависимости ще ви наложи в бъдеще ограничения и компромиси, които може да ви вкарат в конфликти и дългове. Ще се наложат неприятни разговори. Тръгващият ретроградно Марс изисква да се върнем и да решим проблемите, които прибързано сме засипали с пепелта на забравата, а въглените още тлеят.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
От днес до 14-и ноември Марс ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Овена. Ще се върнете към стара вражда и стар проблем, който вече не търпи отлагане и ще трябва да се реши дори и с цената на противопоставяне и водене на дела. Натискът върху вас ще се увеличи, а и вие не сте склонни да намалите претенциите. Може да се стигне до точка на прекратяване на отношения.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Тръгващият ретроградно Марс ни връща към стари битки, към неуредени сметки, отношения и договорености. Скрити тайни излизат на показ и предизвикват конфликти. Стари рани се отварят и изискват бързо и адекватно лечение както на физическо, така и на психическо и душевно ниво. Някой губи самообладание и предизвиква лавина от промени, които може и да се окажат полезни за вас.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят носи загуба за тези, които не са си научили урока, не са си направили труда да проучат как стоят нещата в посоката, в която ще правят важен ход. Ден на тайното знание, на проучванията, които ще помогнат да навържете факти и събития и да усетите накъде вървят важните за вас връзки и отношения. Ден на добре информираните и подготвените. Дано сте от отличниците.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен, ви връща към стари битки, към конфликти, които ще навредят на всички участници в ситуацията. Дано успеете да омиротворите положението. Използвайте поверителната информация като личен коз за стопиране на нечии болезнени амбиции. В момента сме на прага на свещени търговски войни.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес стигате до корена на проблемите, получавате ценна информация и откривате тайни, които ще ви влязат в работа и ще помогнат да се справите със ситуацията и стагнацията. Ден, в който учителят си намира ученици и обратното. Добре е да влезете в нова среда или в нов екип в който да тренирате или да развивате странична дейност. Проучете кое ще ви влезе в работа.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Този ден ви връща към стари ограничаващи мерки и положения, които трудно ще изтърпите. Ще спечелят добре информираните, тези които успеят да усетят перспективата, възможностите и шансовете и в най-неблагоприятната ситуация. Марс тръгва ретроградно, отваря стари рани и изисква бързо решаване на отлаганите въпроси и проблеми. Нагнетява се революционно напрежение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
09 Септември 2020 година