Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 20760 пъти

Овен
Ден за начало на нови проекти, за подписване на нови договори и осъществяване на нови връзки. Концентрирайте усилията си в предварително избраната посока, не се разсейвайте и разпилявайте с друго докато не постигнете желания резултат. Четете внимателно дребния шрифт. Ще спечелят умелите играчи на стоковия пазар. Щадете очите. Биоенерготерапевти да не лекуват.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Каквото предприемете днес и утре ще ви вдига нивото и издига на пиедестал. Енергетиката дава сила за духовно и физическо израстване, за справяне с конфликти и здравословни проблеми. Започнете с най-важното. Ден на неотложните приоритети. Лесно се преодоляват прегради и препятствия, дори и тези, които са в нас самите. Взимате решение за качествена промяна в живота.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Натиснете педала на амбицията. Днес и утре може да намерите своята печеливша пазарна ниша, да сключите перспективни договори и да уредите имотна сделка. От основно значение е да се концентрирате върху работата си, да не давате излишни пълномощия на хора, които ще си свършат своята работа, а вашата ще претупат. Отхвърлете съмненията и вземете окончателни решения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес е лесно до отхвърлите съмненията и да направите решителна крачка в избраната посока. Не се препоръчва да започвате много неща едновременно, за да не го свършите като кучето на нивата. Всяко препятствие може да бъде преодоляно, ако се концентрирате върху него и изпробвате нова тактика и подход. Щадете очите. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
За родените около 1 август денят ще донесе объркване и проблеми с документи при сключване на договори. Не се разпилявайте с много задачи. Ще е добре, ако поне една работа свършите на ниво и като хората. Очертават се намеси или рискови случайности, които ще ви отнемат инициативата. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на наболелите проблеми.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес ще постигнете важна цел, ако се концентрирате само върху нея, ако не мислите и не се разпилявате със странични неща. Няма достатъчно енергия, а и сили и пари липсват, за да се действа комплексно във всички направления на личната ви амбиция. Но до края на деня ще постигнете поне една важна точка от плана и ще си върнете самочувствието. Действайте целенасочено.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Всичко предприето днес ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Шоуто тръгва и на екрана. Зрелищата са осигурени. Концентрирайте усилията си в най-важната за бъдещето ви посока. Подпишете нов договор и участвайте в предварителни сценични изяви. Препятствията са лесно преодолими. Край с изчакването, с колебанията и съмненията. Застанете на старта.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на разпиляване, поради желанието да огреете навсякъде и да извлечете максимални ползи от различни места, дейности и хора. Така може да останете от два стола на земята. Родените в третата декада да внимават при подписване на документи и да не оставят вещите си без надзор. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не натоварвайте очите. Вечерта си поръчайте сън.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес и утре може да спечелите максимално и да подпишете нови договори. Тръгвате в печеливша и перспективна посока. Уредете си важни срещи, преговаряйте и поставете условията си. Ще прескочите препятствията, които в предните дни са ви ограничавали и поставяли в неизгодна позиция. Действайте активно, не си хабете патроните за дреболии. Не подарявайте отрязани цветя.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес постигате максималното и получавате допълнителни екстри. Концентрирайте се над най-важните си задачи. Разпределете така времето си, че да свършите повече неща. Преговаряйте по новите договори и се споразумейте за новите сцени на стоки и услуги. Днес вадите печелившия билет от лотарията на живота. Нищо не е за отказване. Може да намерите жилище и да уредите имотен спор.
6
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес се оказвате във властта на разсейващи фактори. Така губите реалната преценка в ситуацията и може да направите грешен ход. Трудно ще пробиете на ново място и в нова среда, Ще се появи пречка, за която не сте предполагали и не сте готови да я преодолеете. В този ден е важно да се отхвърлят съмненията и да се вземат важни и неотложни решения. Всичко ще се урежда трудно.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре може да сключите перфектните си договори и да станете част от важна за бъдещето ви дейност, програма или група. Днес е важно да се занимавате само с това, което е от особен приоритет и не търпи отлагане, което ще ви осигури нужните екстри, пари и възможности за професионално израстване. Вечерта си поръчайте сън, в който до видите решението на проблемите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
07 Септември 2020 година