Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще ги зарибят, кои ще спечелят

Видяна: 30012 пъти

Овен
От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва. Навлизаме в период на светски и модни събития. Шоуто тръгва с пълна сила, осигуряват се зрелища за народа. Ще се предлагат зарибяващи програми, ще се организират конкурси и всякакви мероприятия целящи да насочат погледите в определена посока. Който успее да се внедри в шоуто ще просперира.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на зарибяване, всеки си прави сметката и няма да се спре пред нищо с цел печалба. Един от най-неблагоприятните дни в годината за сключване на брак. Връзката ще е неравностойна. Единият ще попадне под въздействието и влиянието на другия. Плетат се мрежи и интриги. Лесно се попада и в мрежата на порока. Внимавайте с виното и стимулантите. Печелят хората в трезво състояние.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес печелят големите играчи на пазара. Другите няма да разберат как ги лъжат. Лесно се попада в мрежи за наивници. Неблагоприятен ден за сключване на брак и подписване на договори. Не взимайте и не давайте заеми. Всяко обвързване ще носи повече главоболия отколкото предполагате и ще ви хвърля в обятията на нелоялни търговци. Рекламата е особено настойчива и агресивна.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Венера напуска вашия знак. Опитвате се да избягате от семейните задължения и проблеми търсейки сценична изява или прехвърляйки канала на развлекателните програми и конкурси, които в момента никнат като гъби и ни осигуряват зрелища без хляб. Ден на мрежата, пороците помагат да попаднем в нея. Тенденцията е към раздвояване на съзнанието. Ще ви се предлагат зарибяващи идеи.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
От днес до 2 октомври Венера ще се движи в знака на Лъва, а това положение ще стимулира чувствената ви и артистична природа, ще ви насочи към сценична, представителна и творческа дейност. Ориентирате се към забавления, към модните подиуми и театрите. За вас днес купонът ще е част от работата.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят започва агресивно, с проблеми при пътуване и неуредици у дома. Не приемайте на доверие всичко което ви казват и предлагат. Лесно се оплитаме в завоалирани действия, в открити и прикрити лъжи. Ден на Съединението, в който се чувстваме тотално разединени и подвластни на разминаващи се искания, намерения, информации и надежди. Обещаното е в рамките на фантазията.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на измами и взаимни лъжи. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Не предприемайте важни житейски стъпки. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сключване на брак. Няма да има равностойност във връзките и единият със сигурност ще използва другия в една или в друга посока. Приемайте с резерви всяка информация.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а Венера в конфликтния ви Лъв. Ще разкриете неприятни тайни или личните ви отношения ще излязат на показ. Вероятна е компроматна атака и изнудване. Ограничете контактите в мрежата, особено с непознати. Ден на неравностойните договори, връзки и бракове.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес лесно се попада в мрежи за наивници. На всички нива се предлагат изкушения, на които е трудно да устоиш. Не теглете и не давайте заеми. По никакъв начин не влизайте в обвързващи отношения. Сключените днес договори и бракове ще се окажат капан за единия и възможност за другия да дърпа юздите. Не споделяйте идеите си.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
От днес Венера вече не ви гледа в опозиция. В любовния ви живот започват благоприятни промени. Денят не е добър за прибързано обвързване, но е добре да се уточняват позиции, намерения и искания. Една преграда, която понякога ви е била и защита пада. Дано сте си дали сметка с кого и накъде да вървите. Вечерта чакайте и закъсняло признание, което променя нещата.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Венера навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Очертават се проблеми във връзките. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. Ден на измами и опасност от раздвоение на съзнанието. Контролирайте употребата на алкохол и стимуланти и бъдете отговорни за действията си във всеки момент. Неблагоприятен ден за обвързване.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Навлизащата в Лъв Венера стимулира сценичната ви изява, желанието да сте част от шоуто, да се говори за вас, да сте в светлините на прожекторите и да ви ръкопляскат. Склонни сте на всякакви компромиси в тази посока. Лесно може да бъдете зарибени и употребени за нечия кауза. Постарайте се да продадете скъпо дарбите и талантите си.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
06 Септември 2020 година