Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще я караме до другата събота

Видяна: 24280 пъти

Предстои седмица на генерални трансформации. Вижте какво вещаят звездите за предстоящата седмица и имайте предвид съветите им.
Овен 21 март – 20 април
Днес Луната е в съвпад с Марс и в конфликт с планетите от Козирог. Тези аспекти развяват знамето на агресивната емоционалност, която може да направи действия и движения без да се замисля за последиците. Контролирайте се. Вечерта е заредена с експлозивност. Постарайте да туширате конфликтите. От неделя Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва. Навлизаме в период на светски и модни събития. Шоуто тръгва с пълна сила, осигуряват се зрелища за народа. 7-и е ден за начало на нови проекти, за подписване на нови договори и осъществяване на нови връзки. Концентрирайте усилията си в предварително избраната посока, не се разсейвайте. 8-и пък е ден за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища, за откриване на панаири и представителни търговски проекти. Пътувайте, уредете си среща с потенциални спонсори. От 9-и. до 14 ноември вашата управляваща планета Марс ще върви в ретроградна посока. Това ще бъде период на непримиримост и провокации. На 10-и се освобождават инстинктите на хищника. Захапката е жестока.11-и е рисков ден за родените в първата декада. Луна и Меркурий сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Да не се работи в екип.
Телец 21 април – 20 май
На 5-и се отварят нови посоки за бизнес инициативите, особено тези, свързани с модните конкурси и развлекателния бизнес. По всички начини и канали се търси възможност да се привлече аудиторията, да се повиши рейтинга, да се калкулират печалби, след сухия в тръговски план летен сезон. Вечерта се приберете навреме у дома. 6-и е ден на зарибяване, всеки си прави сметката и няма да се спре пред нищо с цел печалба. Един от най-неблагоприятните дни в годината за сключване на брак. Връзката ще е неравностойна. На 7-и каквото предприемете, издига на пиедестал. Енергетиката дава сила за духовно и физическо израстване, за справяне с конфликти и здравословни проблеми. Започнете с най-важното. 8-и се свързва с колесницата на победата. Активизирайте се максимално, подпишете нов договор, осигурете си нови клиенти, консултанти и снабдители. Започнете нов предмет на дейност, препоръчително на свой терен. На 9-и Марс тръгва ретроградно в Овен. Мечката заиграва у съседите ви, така че може да я очаквате и у вас. Проучете как може да се реши спорен семеен въпрос. На10-и не се поддавайте на гнева. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. На 11-и навлизаме в период, в който старото се руши. Лесно е да го направите, трудно е после да се изгради нещо ново и стабилно. Постарайте се да си осигурите тази здрава основа за бъдещето. Денят се свързва с ремонтите и строителството.
Близнаци 21 май – 21 юни
5-и е ден на леденото сърце. Не очаквайте подкрепа от старите си бизнес партньори. Някои уговорки отпадат, някои договори престават да важат, независимо направените от вас отстъпки. Всичко наоколо се преобразява. На 6-и печелят големите играчи на пазара. Другите няма да разберат как ги лъжат. Лесно се попада в мрежи за наивници. На 7-и натиснете педала на амбицията. Може да намерите своята печеливша пазарна ниша, да сключите перспективни договори и да уредите имотна сделка. От основно значение е да се концентрирате върху работата си, да не давате излишни пълномощия на хора, които ще си свършат своята работа, а вашата ще претупат. 8-и е ден за представителни срещи, за посещения на пазари и тържища, за влизане в нова среда и старт на нова бизнес инициатива. Пътувайте, уредете срещи на място. 9-и пък е ден за преговор на старите уроци. Луната навлиза във вашия знак и провокира двойнственост в отношенията. На 10-и действа кармичен кръст. Както и да постъпите, ще сбъркате. Но и да останете пасивни не си е работа. Ден на коренната реформа. Старото се руши, някой се опитва да вземе юздите от ръцете ви и да се качи на капрата вместо вас. На 11-и старото си отива. Предстои ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Стъпвате на нова база, която ще изисква съобразяване с променящите се условия на средата.
Рак 22 юни – 21 юли
От днес Меркурий ще ви гледа в аспект на чук и наковалня от знака на Везните. Ще се наложат компромиси в бизнеса. Може да приемете неизгодни оферти и да влезете в конфликти с шефове и колеги. Не бързайте да се отказвате от старата си работа, особено, ако не сте си намерили нова осигуряваща стабилен договор. На 6-и Венера напуска вашия знак. Опитвате се да избягате от семейните задължения и проблеми търсейки сценична изява или прехвърляйки канала на развлекателните програми и конкурси, които в момента никнат като гъби и ни осигуряват зрелища без хляб. Ден на мрежата, пороците помагат да попаднем в нея. На 7-и е лесно до отхвърлите съмненията и да направите решителна крачка в избраната посока. Щадете очите, вечерта може да сънувате пророчески сън. 8-и е ден за покупко-продажби, за предприемаческа дейност и огледи на място. Водете преговори, търсете нови места, терени и последователи. Тръгващият ретроградно Марс на 9-и в знака на нехармоничния ви Овен ще рестартира старите проблеми, ще изисква нов подход и ново решение на това, което сте занемерили и оставили без внимание. Връщате се към стара отговорност и грижа, край с почивките. 10-и е ден на крокодила, а той като захапе не пуска. На всички нива се отварят огромни апетити. Тенденцията е към разправии. На 11-и се срива кулата от карти, която от доста време редите.
Лъв 22 юли – 22 август
На 5-и Меркурий навлиза в знака на Темида-Везните. Постарайте се да излезете на светло в бизнес инициативите. Ще спечелят тези, които успеят да уредят нужните документи, права за ползване и разрешителни в необходимия срок. Поставете ултиматуми на длъжниците си. От 6-и до 2 октомври Венера ще се движи в знака на Лъва, а това положение ще стимулира чувствената ви и артистична природа, ще ви насочи към сценична, представителна и творческа дейност. За родените около 1 август 7-и ще донесе объркване и проблеми с документи при сключване на договори. Не се разпилявайте с много задачи. На 8-и родените в третата декада ще плащат за чуждите удоволствия. Очертават се пътувания и делови командировки. На 9-и тръгващият ретроградно Марс в Овен ще ви активизира в посоката, в която сте се отказали да се борите в миналото. Този път може да спечелите битката и до средата на ноември да си върнете отнети позиции, права и лични територии на влияние. На10-и тенденцията е към конфликти, скандали и авантюристично поведение. Отнасяйте се внимателно към идеите, които ви подхвърлят, но сами може да направите приемливи за другите личните си амбиции.11-и е ден на лично откровение за правилната посока и избор. Събуждат се заспали чувства, страсти и потенциали. Може да се заемете с отлагани в миналото лечения и да си осигурите нужните лекарства.
Дева 23 август – 22 септември
Край с маскарада на 5-и, виждате отношенията си в истинската им светлина. Ще се наложи да си поемете отговорностите и да си печелите парите без чужда намеса и протекция. Меркурий напуска вашия знак. На 6-и денят започва агресивно, с проблеми при пътуване и неуредици у дома. Не приемайте на доверие всичко което ви казват и предлагат. Лесно се оплитаме в завоалирани действия, в открити и прикрити лъжи. На 7-и ще постигнете важна цел, ако се концентрирате само върху нея, ако не мислите и не се разпилявате със странични неща. Няма достатъчно енергия, а и сили и пари липсват, за да се действа комплексно във всички направления на личната ви амбиция. 8-и е благоприятен за пътувания, преговори, командировки и подписване на нови договори. Сега е моментът да се преместите на по-добро място, да затвърдите положението си в работата и да задвижите нова бизнес инициатива. На 9-и действайте самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Всяко влизане в зависимости ще ви наложи в бъдеще ограничения и компромиси, които може да ви вкарат в конфликти и дългове. На 10-и не очаквайте да ви направят отстъпки и компромиси. Където и да отидете ще срещате агресивно настроени хора, които ще се държат ултимативно. На 11-и сменяте посоката, обръщате нова страница в професионалните и лични връзки. Всичко предприето ще носи полза, стига да е добре замислено, претеглено и съгласувано с когото трябва.
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес Луна и Марс ви гледат в опозиция. Емоциите пречат на трезвата преценка. Не бива да се действа първосигнално и да се взимат решения под въздействие на страсти и силни усещания. Навлизащият Меркурий във Везни ще донесе ползи за хората с трезв ум и студено сърце. 6-и е ден на измами и взаимни лъжи. Търговци и лихвари печелят от предоверяването ни. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. На 7-и всичко предприето ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Шоуто тръгва и на екрана. На 8-и се препоръчват екипни инициативи. Внедрете се в нова творческа среда и започнете нова работа. Може да си стиснете ръцете след сключване на взаимно изгодни договори. От 10-и до 14-и ноември Марс ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Овена. Ще се върнете към стара вражда и стар проблем, който вече не търпи отлагане. На 10-и не участвайте в демонстрации на сила. Опитайте като за последно да се разберете с мирни средства, но ако не се получи вече може да действате с тоягата на принудата. На 11-и навлизате в рисков тридневен период, в който в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Може да бъдете въвлечени в опасни връзки, които ще донесат тотална промяна в начина ви на работа и живот.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
5-и е ден за прочистване и пречистване. Ако в тялото или в душата ви се отвори тайна рана, това е знак, че сте нарушили някои закони на кармичната еволюция. И сънищата от тази сутрин показват какво ви пречи да живеете щастливо. Това е един от дните, в които получаваме каквото сме си заслужили в миналото със старание или невнимание. На 6-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а Венера в конфликтния ви Лъв. С голяма вероятност ще влезете в конфликти с шефове и колеги, ще разкриете неприятни тайни или личните ви отношения ще излязат на показ. 7-и е ден на разпиляване, поради желанието да огреете навсякъде и да извлечете максимални ползи от различни места, дейности и хора. Така може да останете от два стола на земята. За родените в третата декада на 8-и животът поставя тежки изисквания. Ще се налага да работите почти без възнаграждение и да влезете в ролята на посредник между двама, които в последствие може да ви изкарат виновни за проблемите си. На 9-и тръгващият ретроградно Марс ни връща към стари битки, към неуредени сметки, отношения и договорености. Скрити тайни излизат на показ и предизвикват конфликти. На 10-и не предприемайте важни стъпки и инициативи. Не давайте непоискани съвети, отложете важните преговори за утре.11-и е ден за нови начинания, особено такива, които ще осигурят стабилна база и основа за бъдещето, за новата ви работа или за новите бизнес ангажименти. Може да подпишете изгоден договор, да си осигурите нужната подкрепа и инвестиция и да намерите терена, на който да започнете нова дейност.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес всеки се оглежда в своето огледало на реалностите, възможностите и нуждите. Един ще се види напълнял, друг, остарял, а трети променен и дано не и занемарен. Погрижете се повече за себе си. На 6-и лесно се попада в мрежи за наивници. На всички нива се предлагат изкушения, на които е трудно да устоиш. Не теглете и не давайте заеми. На 7-и може да спечелите максимално и да подпишете нови договори. Тръгвате в печеливша и перспективна посока. Уредете си важни срещи, преговаряйте и поставете условията си. Ще прескочите препятствията, които в предните дни са ви ограничавали и поставяли в неизгодна позиция. 8-и е ден на лични рекорди и на постижения, с които ще се гордеете. Някой взима изпит, друг уговаря печеливша сделка, а трети бива приет в нова група и екип. 9-и носи загуба за тези, които не са си научили урока, не са си направили труда да проучат как стоят нещата в посоката, в която ще правят важен ход. Ден на тайното знание, на проучванията, които ще помогнат да навържете факти и събития и да усетите накъде вървят важните за вас връзки и отношения. На 10-и. Луна, Слънце и Нептун образуват кръст със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни и отговорни за делата и избора си. Ден на огромните апетити, които може да ви вкарат в капани на страстта и лековерието. 11-и може и да не започне по правилата, но до вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Старото си отива, правят се стъпки в нова посока, по нов начин тръгват отношенията и сключените договори ще бъдат равностойни.
Козирог 22 декември – 20 януари
На 5-и Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Везните. Ще се наложат промени в деловите ви и бизнес отношения. Очертават се опити за намеса и ограничаване на правата, на личната ви територия на работа и влияние. В този ден не може да си позволиш да бъдеш близък с конкуренцията. От 6-и Венера вече не ви гледа в опозиция. В любовния ви живот започват благоприятни промени. Денят не е добър за прибързано обвързване, но е добре да се уточняват позиции, намерения и искания. На 7-и постигате максималното и получавате допълнителни екстри. Концентрирайте се над най-важните си задачи. На 8-и родените в третата декада ще имат успешен в делови и творчески план ден. Пътувайте, но за предпочитане с наземен транспорт. Ще направите силен ход в бизнеса и може да си осигурите повишение или нова работа за зимния сезон. На 9-и тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен, ви връща към стари битки, към конфликти, които ще навредят на всички участници в ситуацията. Дано успеете да омиротворите положението.
10-и е ден на насилие, старото се руши. Налагат се нови правила, влизат в сила нови споразумения, които ще ограничат нечии права и пълномощия. Ще се действа от позиция на силата. 11-и е ден на болезнени решения и трансформации у дома и на работното място. Взимате решение къде и с кого да живеете, накъде да насочите бизнеса и личните си ресурси.
Водолей 21 януари – 19 февруари
На 5-и тонът в отношенията се втвърдява. Всеки тръгва напред решен да не прави повече компромиси. Препоръчителна е диета, ограничаване и на някои връзки, които до момента са ви носили само разочарование. Меркурий навлиза в знака на хармоничните ви Везни. На 6-и Венера навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Очертават се проблеми във връзките. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. Ден на измами и опасност от раздвоение на съзнанието. На 7-и се оказвате във властта на разсейващи фактори. Така губите реалната преценка в ситуацията и може да направите грешен ход. 8-и е ден на преустройства, на лечение и изцеление. Сега е момента да направите и промените, които дълго сте отлагали. Прехвърляте се на нова работа. Някой дава клетва за вярност, друг е готов на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. На 9-и стигате до корена на проблемите, получавате ценна информация и откривате тайни, които ще ви влезат в работа и ще помогнат да се справите със ситуацията и стагнацията. Ден, в който учителят си намира ученици и обратното. На 10-и може да приключите успешно задачи и творчески проекти, които ще ви донесат популярност и слава. Бъдете внимателни. Днес всеки тръгва с голямата кошница и е решен на всичко, за да получи желаните постове, пари и екстри. 11-и е ден на откровение за бъдещето. Сякаш се събуждате от сън, усещате каква е важната посока и накъде трябва да се върви, за да поддържате едно постоянно ниво на развитие в бизнеса и в личните отношения. Ден с огромна преобразуваща сила.
Риби 20 февруари – 20 март
5-и увеличава дистанциите, което емоционалните Риби трудно ще понесат. Някой ще получи отказ за срещи и за планирани мероприятия, друг ще трябва да промени цялата си програма, за да бъде където се чувства добре. Ден на преобразяването. На 6-и навлизащата в Лъв Венера стимулира сценичната ви изява, желанието да сте част от шоуто, да се говори за вас, да сте в светлините на прожекторите и да ви ръкопляскат. Склонни сте на всякакви компромиси в тази посока. Лесно може да бъдете зарибени и употребени за нечия кауза. На 7-и е важно да се занимавате само с това, което е от особен приоритет и не търпи отлагане, което ще ви осигури нужните екстри, пари и възможности за професионално израстване. Вечерта си поръчайте сън, в който до видите решението на проблемите. 8-и е активен и творчески ден. Уредете си среща с бъдещи и настоящи шефове, посредници снабдители, учители и спонсори. 9-и ви връща към стари ограничаващи мерки и положения, които трудно ще изтърпите. Ще спечелят добре информираните. Марс тръгва ретроградно, отваря стари рани и изисква бързо решаване на отлаганите въпроси и проблеми. На 10-и Слънце и Луна образуват кармичен кръст с Нептун и с рожденното ви Слънце. Очертава се тежък и рисков ден, с проблеми между родители и деца, с поставяне на ултиматуми и неадекватно поведение, което може да ви вкара в преразход на сили и средства. Сутринта на 11-и и най-малката капка ще прелее чашата на търпението. Към обед вече се справяте с проблемите, намирате правилното решение и постигате нужното примирие. Може да се подпише важен договор. /монитор

Публикувана на
05 Септември 2020 година