Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще ни влияе днес Меркурий

Видяна: 22360 пъти

Овен
Днес Луната е в съвпад с Марс и в конфликт с планетите от Козирог. Тези аспекти развяват знамето на агресивната емоционалност, която може да направи действия и движения без да се замисля за последиците. Контролирайте се. Вечерта е заредена с експлозивност. Постарайте да туширате конфликтите. Напрежението ще нараства и в бизнеса. Меркурий вече ви гледа в опозиция.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
5-и ни насочва към бляскави инициативи. Меркурий навлиза във Везни. Днес се отварят нови посоки за бизнес инициативите, особено тези свързани с модните конкурси и развлекателния бизнес. По всички начини и канали се търси възможност да се привлече аудиторията, да се повиши рейтинга, да се калкулират печалби, след сухия в търговски план летен сезон. Вечерта се приберете навреме у дома. Предстои рискова неделя за родените до 1 май.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
От днес и Меркурий ще ви гледа в опозиция, бизнесът ви може да зацикли. Ще се наложат промени. 5-и е ден на леденото сърце. Не очаквайте подкрепа от старите си бизнес партньори. Някои уговорки отпадат, някои договори престават да важат, независимо направените от вас отстъпки. Всичко наоколо се преобразява. Ще видите някого в истинския му облик. Дипломатичното поведение се сменя с открит финансов натиск. Ако отстъпите, утре ще ви се наложат още по-големи компромиси.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
От днес Меркурий ще ви гледа в аспект на чук и наковалня от знака на Везните. Ще се наложат компромиси в бизнеса. Може да приемете неизгодни оферти и да влезете в конфликти с шефове и колеги. Не бързайте да се отказвате от старата си работа, особено ако не сте си намерили нова осигуряваща стабилен договор. Материалните проблеми рефлектират върху личните отношения.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес Меркурий навлиза в знака на Темида-Везните. Постарайте се да излезете на светло в бизнес инициативите. Ще спечелят тези, които успеят да уредят нужните документи, права за ползване и разрешителни в необходимия срок. Поставете ултиматуми на длъжниците си. Ориентирайте се към развлекателния бизнес и се включете както можете в шоуто, което предстои.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Край с маскарада, виждате отношенията си в истинската им светлина. Ще се наложи да си поемете отговорностите и да си печелите парите без чужда намеса и протекция. Меркурий напуска вашия знак. Вървите към промени и преустройства и у дома. Уредете имотен проблем. Някой сменя жилището, друг работата. Едно си отива, но друго идва. Хванете в движение влака на промяната.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес Луна и Марс ви гледат в опозиция. Емоциите пречат на трезвата преценка. Не бива да се действа първосигнално и да се взимат решения под въздействие на страсти и силни усещания. Навлизащият Меркурий във Везни ще донесе ползи за хората с трезв ум и студено сърце. Всеки си прави сметката и не е склонен на компромиси. Бъдете отговорни към поетите ангажименти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за прочистване и пречистване. Ако в тялото или в душата ви се отвори тайна рана, това е знак, че сте нарушили някои закони на кармичната еволюция. И сънищата от тази сутрин показват какво ви пречи да живеете щастливо. Това е един от дните, в които получаваме каквото сме си заслужили в миналото със старание или невнимание. Някои отношения се вледеняват.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес всеки се оглежда в своето огледало на реалностите, възможностите и нуждите. Един ще се види напълнял, друг, остарял, а трети променен и дано не и занемарен. Погрижете се повече за себе си. Използвайте по-голяма част от заделените пари и ресурси за личните си нужди и дейности. Не позволявайте на друг да се разпорежда с общите наличности, особено ако действа егоистично.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Везните. Ще се наложат промени в деловите ви и бизнес отношения. Очертават се опити за намеса и ограничаване на правата, на личната ви територия на работа и влияние. В този ден не може да си позволиш да бъдеш близък с конкуренцията. Издигат се прегради, отварят се тайни рани и скривани информации от миналото излизат наяве.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес тонът в отношенията се втвърдява. Всеки тръгва напред решен да не прави повече компромиси. Не очаквайте да ви разберат и да ви влязат в положението. Препоръчителна е диета, ограничаване и на някои връзки, които до момента са ви носили само разочарование. Меркурий навлиза в знака на хармоничните ви Везни. Време е да мислите повече за работа, нови договори и пари.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Този ден увеличава дистанциите, което емоционалните Риби трудно ще понесат. Някой ще получи отказ за срещи и за планирани мероприятия, друг ще трябва да промени цялата си програма, за да бъде където се чувства добре. Ден на преобразяването. На едно място се държите семпло и неглиже, а на друго сте облечени в най доброто от гардероба си. Дано жертвата си струва.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
05 Септември 2020 година