Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще се носят на крилете на любовта през септември

Видяна: 22400 пъти

Венера, планетата на любовта, навлиза в Лъв на 6 септември, което автоматично добавя шанс за нова връзка или заздравяване на вече съществуващата. Взаимоотношенията между влюбените също ще бъдат на преден план, когато Слънцето навлиза във Везни на 22 септември, точно за есенното равноденствие.
Ето кои зодии ще имат успех в любовта този месец
Овен
Добре дошли в деветия месец, Овни. Септември дава началото на нов сезон, което означава, че имате много възможности пред себе си. В допълнение към вниманието, което ще получите през следващите 30 дни, звездите се подреждат добре за вас и в романтично отношение. След като преминахте благополучно през пълнолунието в Риби, сега е време да се подготвите за навлизането на Меркурий.
Планетата ще бъде ретроградна от 9 септември до 12 ноември и ще попадне във вашия седми дом на любовта. Това ще успокои напрежението между вас и партньора ви и ще ви предостави добри възможности за намиране на половинка, ако все още нямате такава. Благодарение на навлизането на Венера в Лъв, вие ще почувствате повече увереност и няма да се притеснявате да покажете истинската си същност.
Лъв
Само защото септември не е вашият рожден месец, това не означава, че трябва да спирате със забавленията. След като пълнолунието в Риби ви помогна да приключите стари задачи и ви сближи повече с близките ви, Венера ще навлезе във вашия знак . Планетата на красотата, очарованието, любовта и удоволствието ще донесе единствено и само щастие за вас.Тя е следвана от блясък и добри моменти и това автоматично ще се отрази и върху вашия любовен живот. Това е идеалното време за флиртуване, срещи и започване на нова връзка. Вие вече се забелязвате, където и да отидете, така че използвайте тази си черта, за да впечатлите и вашия обект на желания.
Козирог
Това, което търсите през септември, е внимание. Пълнолунието в Риби донесе нещо различно в ежедневната ви рутина и нещата постепенно стават интересни. Към тази промяна ще допринесе и Венера, която навлиза в знака на Лъва и в същото време преминава през вашия еротичен осми дом. Огненият Марс пък ще възпламени страстите ви и ще създаде желания, които е трудно да игнорирате. През този месец Козирогът ще излъчва мистерия и много сексапил. Въпреки това, няма да търсите нещо неангажиращо, а ще се фокусирате върху потенциални партньори, с които да прекарате живота си.

Публикувана на
04 Септември 2020 година