Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме тази неделя

Видяна: 41560 пъти

Овен
Денят може да започне с кризи и с конфликти по незначителни поводи, които ще се разрастват и вредят не само на връзките ви, но и на здравето. Не правете нищо под въздействие на прекалени емоции и страсти. Контролирайте се максимално. Денят не е добър за преговори, за съвместна работа и за участие в рискови спортове и каскадьорски инициативи. Нужно е смирение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес във въздуха витае агресия. Промяната е неизбежна. Взетите решения ще ви издигнат на по-висока степен на развитие. В този ден може да се прекрачат всякакви бариери, независимо дали са около нас или в нас самите. Важното е да не действате първосигнално и емоционално, да сте концентрирани над целта, да не се отклонявате и отказвате, докато не постигнете победа.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден за активни и настъпателни действия. Концентрирайте се над важните цели. Ще постигнете непостижимото преди. Да не се действа емоционално и под въздействие на възбуда. Печелят тези, които овладеят ситуацията, които говорят премерено и разчитат на балансирана политика. Някой около вас ще се издъни провокиран от страсти и заблуди. Заемете неговото място.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Родените в третата декада ще бъдат провокирани към агресивни действия. Някой ще ви качи кръвното, ще се опита да ви стовари своите отговорности или да се възползва от вашите придобивки и лична база. Бъдете максимално концентрирани. Не се разпилявайте с много задачи, защото така и нищо няма да свършите и ще влезете в излишни конфликти. Не напрягайте очите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Един от най-успешните ви дни. Лесно привличате съмишленици и налагате своите норми, виждания и желания на околните. Използвайте всяка ситуация, в която имате шанс да направите пробив в нова среда, да вземете нещо така желано и мечтано от живота. Може да уредите и бъдещето на децата с имотни придобивки. Днес всяка цел е лесно достижима и нужните ви хора са на линия.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред и за нуждите на момента. Не взимайте решения под нечия диктовка. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Утре ще се събудите с насока за правилния избор и посока. Навлизате в продуктивен и печеливш период и до три дни може да получите пари, придобивки, нови договори и възможности за развитие в благоприятна среда.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес се разпилявате в много дейности и поемате несвойствени ангажименти, които не само ще ви затруднят но и ще ви вкарат в преразход на средства, чувства и сили. Ще се окажете виновни за чужда вина или пропуск и сами ще си създадете неудобства. Съветът е да не поемате ангажименти към никого, независимо изгодите или притискането от страна на близките. Не напрягайте очите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес лесно взимате каквото ви се полага от живота и връзките и даже може да получите нещо допълнително, да си откраднете моменти на любовно опиянение и удовлетворение от работата, която вършите по избор или по задължение. Само не смесвайте нещата. Концентрирайте се върху най-важното и като го постигнете започнете следващото по ред. Преодолявате всяка преграда.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес постигате всичко с лекота, правите силен ход и сте на точното място в точния момент. Не се съмнявайте в успеха си. На моменти може да се наложи да действате силово, ако ответната страна не поддава. Концентрирайте се над целите си и до вечерта ще се похвалите с победи и постижения. Някой ще постави и личен рекорд. Поръчайте си сън-прогноза за бъдещето преди да заспите.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Родените в третата декада днес ще се пекат на бавен огън, който ще се засилва от нечии забележки, претенции и амбиции, от проблемите с децата или с остарелите ви родители. Пазете главата, не напрягайте очите и не вадете зъб. Не провеждайте лечения при биоенерготерапевти. Смирете агресията и контролирайте емоциите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес няма невъзможни неща и незначителни положения. Всичко случващо се е от генерално значение за бъдещето на семейството, на работата и приятелските ви връзки. Отхвърлете съмненията и вземете решението, което от доста време отлагате. С действията си може да се издигнете на нова степен на лично и професионално развитие и да влезе в перспективна творческа среда.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят изисква концентрация над най-важната цел, за да не се стигне до преразход на сили енергия и пари. Лесно се преодоляват препятствията, когато си концентриран и искаш нещо с цялото си сърце и душа. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите решението на проблемите, които ви вълнуват.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
09 Август 2020 година