Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Оцелял след клинична смърт разказва за отвъдния свят

Видяна: 29890 пъти

Мъж разката за личния си опит от живота след смъртта. Той добави, че е видял Исус Христос в отвъдния живот. Мъжът се представя като Дан Филпот. Той доказва на всички, че има доста ясен спомен как е срещнал Спасителя, след като е претърпял инфаркт.
Такова невероятно събитие се случило през 2009 г., съобщава сайтът на Фондацията за Изследване на Преживявания Близки до Смъртта NDERF.
Мъжът бил откаран в болницата в Денвър, Колорадо, и след оказване на първа помощ лекарите издали доклад за неговата клинична смърт.
След като претърпял сърдечен удар, той се пренесъл в подземния свят. Като дошъл на себе си, веднага започнал да говори за това, което го очаквало от другата страна. През цялото време, когато е бил в състояние на клинична смърт, е чувствал пълна свобода, невероятна любов към всичко и мир. Видял Исус да стои пред него и да разговаря с някого.
Дан казал още, че нямал абсолютно никакво желание да се връща обратно, но скоро се събудил отново в болнична стая.
Експертите отбелязват, че това не би могло да се случи под въздействието на наркотици и най-вероятно наистина е посетил портите на Рая. В момента Дан описва преживяванията си на собствения си блог www.Fixedhearts.blogspot.com.блиц

Публикувана на
09 Август 2020 година