Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Синоптичката Натали Трифонова спи с женен министър

Видяна: 68840 пъти

От няколко месеца Натали Трифонова е разделена с дългогодишния си приятел Доан Хасан, издават нейни приятели. Синоптичката на Би Ти Ви има нова връзка, но я пази в тайна, защото е с женен мъж, при това политик на високо ниво, гласи пикантната столична клюка. Актуалният й любовник бил министър, чието име много често се върти в медийното пространство напоследък, научи HotArena.
Дългокраката блондинка се запознала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви през пролетта. Той й отправил комплименти и така започнал флиртът им. По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Съпругата на министъра обаче научила, че мъжът й кръшка, така че нищо чудно в скоро време той да зареже Натали под натиска й.
Нейни колеги казват, че е доста разкрепостена и на фирмените партита винаги се държи освободено. „Напълно възможно е да се е хванала с женен мъж!”, шушукат из коридорите на медията.
Факт е, че напоследък Натали е потайна по отношение на личния си живот и не е толкова активна в социалните мрежи, колкото беше преди. Запознати твърдят, че тя се опитва да пази дискретност заради любовника си. Той предупредил синоптичката да не споделя дори с приятелки за връзката им и тя стриктно следва указанията му.

Публикувана на
07 Август 2020 година