Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Божинов върти любов с лелка, омъжена за началник в „Левски“

Видяна: 26596 пъти

Причината Валери Божинов да напусне италианския Пескара и да драпа за завръщане в Левски, където не е ясно дали изобщо ще получава заплата, няма нищо общо с клубната лоялност, а е изцяло сексуална. Завързал любовна връзка с жената на един от клубните шефове при последния си престой в "Подуяне".
"Циркът е пълен. Всички знаят, че Божинката спи със съпругата на един от директорите, която е с повече от десетилетие по-голяма от него. Докато беше в Италия през пролетта тя дори на няколко пъти му гостуваше на секс ваканция", споделят запознати.
Името на боса-рогоносец няма да споменем, защото става въпрос за доста известен във футболните и медийните среди функционер. Той самият бил наясно със забежката на жена си, но не се притеснявал особено, като твърдял, че бракът му отдавна е повече фиктивен.
„Да, ама в съблекалнята на "Герена" не мислят така и се скъсват да подиграват началника зад гърба му. Подмятания от рода на "Валерко идва, пазете си жените!" или "Щом няма заплати, ще опъна жена ти!", били ежедневие.
След Николета Лозанова Божинов налита само на запазени лелки, дето хем са опитни в секса, хем не искат нищо от него", твърдят вещи със забежките му.лупа

Публикувана на
04 Август 2020 година